~19~

171 5 0
                                    

Pov Violet

Daniel is de laatste tijd heel anders. Hij neemt veel meer afstand en zegt bijna niks tegen me. Heeft hij nou echt geluisterd naar die irritante personen?

Ik sta op en ga douchen. Ik ben super moe maar gelukkig is het vrijdag. Dus dat betekent dat we straks weekend hebben. Ik doe mijn kleding aan. Ik loop naar de keuken waar Daniel al zit.

"Goeiemorgen" zegt hij chagrijnig. "Goeiemorgen baby" zeg ik en ik geef hem een kus op zijn wang maar hij kijkt geeneens op. "Wat is er nou Daniel?!" Vraag ik geïrriteerd. "Hoezo?" Snauwt hij. "Je doet zo anders. Je neemt zoveel afstand van mij" zeg ik. "Helemaal niet!" Zegt hij. "Echt wel! Je zegt niks tegen me behalve een goedemorgen of een hallo!" "Ik praat nu toch met je!" Het is stil. Een ijskoude stilte. "Ik tel af van 5 tot 0 en als je nog niks hebt verteld..." zeg ik. "Ja wat dan!" Snauwt hij. Ik krijg een brok in me keel. "Zijn we over" zeg ik. Daniel kijkt me geschrokken aan. "5.." zeg ik. "4.." ik begin tranen in mijn ogen te krijgen. "3.." zeg ik met een snik. "2.." zeg ik. "1..." Daniel kijkt me gebroken aan. "Het zijn die jongens" zegt hij. Een opgelucht gevoel gaat door mijn lichaam heen.

Pov Daniel

"Welke jongens" vraagt ze. "Die jongens die zeggen dat ik jou niet verdien. Dat je beter kan krijgen. Dat je vreemdging. Ze lieten een foto zien. Het leek zo erg op jou..." zeg ik. "Wat voor een foto" vraagt ze. "Een foto waar een meisje iemand zoende. Ze leek echt op jou" zeg ik. "Daniel, je weet dat ik echt alleen jou leuk vind. En niet iemand anders. Ik ben jouw vriendin en niet die van een ander oke. Je moet niet luisteren naar die jongens" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Ik weet het. Maar het leek zo echt" zeg ik.

Pov Liv

Ik heb zo de date met Zach en ik ben nerveus. Echt niet normaal. Violet en Alex komen zometeen ook hier. En Jonah zit volgens mij op zijn kamer. Ik pak alvast mijn kleding en ga douchen. Ik kleed me aan:

Ik loop naar de kamer en Jonah zit daar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ik loop naar de kamer en Jonah zit daar. Opeens stormen Violet en Alex binnen. "Je ziet er zo mooi uit" zegt Alex. "Agree" zegt Violet. Jonah kijkt even maar kijkt dan weer weg. "Nu gaan we je haar doen!" Zegt Alex. "Heb je al schoenen aan?" Vraagt Violet. "Jep" en ik laat ze zien. Het zijn gewoon simpele zwarte hakken.

Ik zit op mijn stoel en ben mijn make-up aan het doen en Alex doet mijn haar. Violet is volgens mij in mijn kast aan het kijken voor sieraden. Ze komt terug met een kleine gouden ketting waar een bedeltje aan zit en twee gouden oorbellen.

Als mijn haar en make-up klaar zijn doe ik de oorbellen in en mijn ketting om. "Hoe laat komt Zach eigenlijk?" Vraagt Alex. "Hij kan er-" "Liv! Er is iemand voor je" schreeuwt Jonah dan. Alex, Violet en ik schieten in de lach en ze wensen me succes.

Ik loop naar de woonkamer waar Zach met Jonah aan het praten is. Hij heeft een witte bloes met korte mouwen aan en een nette broek. "Wauw, je ziet er heel erg mooi uit" zegt Zach. Ik bloos een beetje. "Dankje" zeg ik. Zach lacht en zegt doei tegen Jonah.

"Waar gaan we heen?" Vraag ik. "Zeg ik niet" zegt Zach. "Nou" zeg ik en Zach lacht.

We komen aan bij een chique restaurant. "Is dit niet veelste duur?" Vraag ik aan Zach. Hij lacht. "Dit mag je aan niemand doorvertellen maar dit is de zaak van mijn vader. Dus ik heb een soort... korting" zegt hij. Ik lach. "Waarom mag ik het niet doorvertellen" vraag ik. "Ik wil gewoon een beetje stoer doen" zegt hij en we lachen.

"Hey Zach" zegt een vrouwelijke ober. Ze is denk ik rond de 28. "Hey" zegt hij. "Wie heb je bij je?" Vraagt ze vriendelijk en ze glimlacht naar me. Ik glimlach terug. "Dit is Olivia" zegt hij trots. Ik grinnik. Ze steekt haar hand uit en ik schud hem. "Ik ben Amy. De nicht van Zach" zegt ze. "Liv" zeg ik. "Ze is erg mooi" hoor ik haar zacht zeggen tegen Zach. "Weet ik" zegt hij en hij kijkt me kort aan. Ik bloos. "Maar wat willen jullie eten?" Vraagt ze. We bestellen ons eten.

"Werkt er nog meer van je familie hier?" Vraag ik aan Zach. "Ja mijn nicht en vader dus en soms werkt mijn broertje hier ook. Maar dat is alleen in het weekend" zegt hij. Dan komt ons eten en we gaan eten. Maar die details bespaar ik je.

We lopen door een bos en Zach pakt mijn hand vast. Ik bloos en Zach grinnikt. "Vond je het leuk?" Vraagt Zach. "Ja he-" Zach drukt zijn lippen op de mijne. Ik schrik maar zoen hem terug. "Wil je mijn vriendin zijn?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik....

Why is it so hard to say? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin