~8~

290 7 1
                                    

Pov Violet

Ik word wakker en denk meteen aan welke dag het vandaag is. Vandaag is het vrijdag! En natuurlijk de date met Daniel. Toen ik het vertelde aan Alex ging ze helemaal gillen. Ze zat helemaal te zeiken over wat ik aan moest en zo. Ik vond het wel grappig.

Daniel had gezegd dat ik gewoon wat simpels aan moest doen. Ik heb geen idee wat we gaan doen maar ik denk dat het wel leuk is.

Ik sta op en doe mijn morning routine. Ik doe mijn kleding aan en föhn mijn haren. Ik loop naar de keuken en maak mijn ontbijt. "Goodmorningg" zegt Alex. "Goodmorning" zeg ik en ik ga aan tafel zitten. "Zin in vanavond" zegt ze en ik lach. "Tuurlijk" zeg ik en ik neem een hap van mijn ontbijt.

"Dames en heren. Dit jaar gaan we weer een weekje weg, wat natuurlijk super leuk is. We gaan volgende week naar Curacao. We verwachten jullie maandag om 5:00 's ochtends in deze hal. Je zit met je kamer genoten en 2 andere groepjes in een villa" zegt de directeur. "Fucking chill" zegt Daniel en we lachen. "Je mag de groepjes zelf maken" zegt hij. "Mooi" zegt Daniel. "Hoezo?" vraag ik. "Nou, het groepje van Olivia en het groepje van Jack" zegt Daniel. "Maar daar zitten ook andere mensen bij" zegt Alex. "Nee hoor, wij zijn een van de 4 groepjes van 4" zegt Corbyn. "What the fuck" zegt Alex. "Ja, tis een beetje raar hier. Jack en Zach zitten samen op 1 kamer en Jonah en Olivia zitten op 1 kamer" zegt Daniel. "Wat, dus normaal zit je maar met 2 personen op een kamer?" Vraagt Alex. "Blijkbaar" zeg ik.

"Homeee" zeg ik. "Jaaaa" zegt Alex. "Hoe laat is het?" "15:30, hoezo?" "Kut, om 17:30 moest ik klaar staan" "Chill, je hebt nog 2 uur" zegt Alex en ze legt een hand op mn schouder. "Ga maar douchen dan kies ik wel je outfit uit" zegt Alex en ze duwt me de badkamer in.

Na een halfuur ga ik de douche uit en doe ik mijn badjas aan. Ik doe mijn haren in zo'n handdoek ding en ik ga mijn tanden poetsen. Ik doe primer op en doe mijn make-up heel lichtjes. Een beetje concealer, mascara, lichte blush en highlighter en lipgloss.

Dan komt Alex binnen stormen. "Doe dit aan" zegt ze en ze duwt kleding en sieraden in mijn handen. "Oke" zeg ik lachend. Ik bekijk het en het is echt super leuk:

Ik doe de outfit aan en doe de sieraden om

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik doe de outfit aan en doe de sieraden om. Ik haal mijn haren uit de handdoek en föhn het. Ik doe een luchtje op en doe mijn haren goed.

"Je ziet er prachtig uit" zegt Alex. "Is het niet té simpel?" Vraag ik. "Nee hoor, Daniel zei simpel" zegt ze sassy en ik lach. Ik geef haar een knuffel en ze pakt mijn handen vast. "Niet zo nerveus zijn, het is Daniel maar" zegt ze met een knipoog en ik lach. Alex is soms echt als een moeder.

"Hey" zegt Daniel. "Hey" zeg ik. "Je ziet er heel mooi uit" fluisterd hij. Ik bloos en hij lacht. We lopen naar zijn auto en we stappen in. "Dusss, wat gaan we doen" vraag ik. "Tja..." zegt hij mysterieus. "Daniel!" Zeg ik en hij grinnikt.

"We zijn er" zegt hij en we staan voor een soort doolhof. "Nee, ik ben hier echt slecht in" zeg ik. "Daarom is het ook leuk" zegt hij en ik stomp hem. "Hey!" Zegt hij. Ik steek mijn tong uit en hij schudt zijn hoofd.

"U bent Daniel Seavey" vraagt een man. "Ja" zegt hij. "Veel plezier" zegt hij en we lopen het doolhof in. "Oh god" zeg ik en Daniel pakt mijn hand vast. Ik bloos maar hij heeft het gelukkig niet door.

"Links!" Zeg ik. "Rechts!" Zegt hij. "Je kan duidelijk zien dat rechts doodloopt" zeg ik. "Nee daar zit een bocht" "Jaja" "Tuurlijk, van de zijkant komt nog licht!" "Dat komt omdat de struiken daar dun.." ik kan mijn zin niet afmaken want Daniel trekt me tegen hem aan. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan en hij kijkt terug. Hij leunt naar voren en ik loop gauw weg. Daniel kijkt me geïrriteerd aan. "Zie je wel! Hier zit geen bocht!" Zeg ik. "Mooi, dan kun je geen kant op" zegt hij en ik lach. Ik ren door het doolhof met Daniel achter me aan.

"Ik krijg je wel" zegt hij. "Jaja" zeg ik. Als ik iets verder ren kom ik in het midden uit. Er ligt een kleedje en een picknick mand onder een soort overkapping. Er hangen overal lampjes en er liggen kussens. Daniel botst tegen me aan. "En?" Vraagt hij als ik een tijdje niets heb gezegd. "Het is super mooi!" Zeg ik alsof ik een klein kind in een snoepwinkel ben. Ik knuffel hem en hij lacht. We gaan zitten en hij haalt het eten uit de picknick mand.

"Ik heb echt zin in maandag of gewoon volgende week" zeg ik als we alles op hebben gegeten. "Ik ook, Jonah heeft volgens mij het groepje al doorgegeven" zegt Daniel. "Mooi" zeg ik.

Het is inmiddels donker en we moeten ook nog uit het doolhof komen. "Nu gaan we wel rechts" zegt Daniel. "Nee links" "Neeee!" "Jaa!" "Links loopt echt dood" "Echt ni..." ik kan weer mijn zin niet af maken want Daniel trekt me weer tegen zich aan. Hij heeft me stevig vast en leunt naar voren. "Nu kan je geen kant meer op" zegt hij en hij drukt zijn lippen op de mijne.....

Why is it so hard to say? Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu