~10~

251 8 0
                                    

Pov Violet

Ik word wakker door de vogels die fluiten en de zon die naar binnen schijnt. Nou nee. Ik word wakker door de jongens die schreeuwend onze kamer binnen komen. Behalve Daniel. "Violet, om 18:30 moet je klaar staan beneden. Doe iets zomers aan joejoe" zeggen ze en ze rennen weg. Ik kijk Alex raar aan maar zij heeft de grootste glimlach op haar gezicht. Ik kijk naar Liv en zij heeft net zo'n grote glimlach. "Oke wat is hier aan de hand?" Vraag ik. "Niks" zeggen ze.

Ik kijk op mijn telefoon en het is pas 15:00. Wacht wat?! Ik heb tot 15:00 geslapen. Een nieuw record.

Ik rol mijn bed uit en val op de grond. We lachen en ik sta op. Ik stap onder de buiten douche en zet hem aan. Als ik klaar ben met douchen sla ik een handdoek om me heen en ik roep Alex en Liv. Het is al weer 15:45 dus ik ga me gewoon alvast klaarmaken. "Wat moet ik aan doen?" Vraag ik. Ze pakken meteen mijn koffer en halen er van alles uit. "Deze is echt heel erg mooi" zegt Alex en ze haalt een geel jurkje uit mijn koffer. "True" zegt Liv. "Oke thanks, kunnen jullie ook mijn schoenen uitkiezen? Dan doe ik dit wel aan" zeg ik. "Tuurlijk" zegt Alex en ze lopen de badkamer uit. Ik doe het jurkje aan (media) en kijk in de spiegel. Hij is best mooi.

Ik loop naar onze kamer en Liv en Alex staan er met 2 paar schoenen. Van die strand sleehakken en mooie witte hakken met zo'n bandje. Weetje wel? Nou ja, boeie. Ik kies voor de witte:

Ik doe ze aan en ik word op een stoel in de kamer neergezet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik doe ze aan en ik word op een stoel in de kamer neergezet. Liv föhnt mijn haren en Alex doet mijn make-up. Ik lach een beetje omdat het lijkt alsof ik een of andere popster ben in haar kleedkamer weet je wel. "Niet te hefitige make-up hoor" zeg ik tegen Alex. "Rustig, ik doe alleen concealer, mascara, highlighter en wat lipgloss. Verder niks" zegt ze en ik lach. Als ze klaar zijn is het al 18:00. Hoe heeft dit zo lang geduurd.

Ik loop alvast naar beneden waar Jack en Zach op de bank zitten te gamen. "Daniel gaat niet blij zijn dat ik dit zeg maar je ziet er echt fucking mooi uit" zegt Jack. "Daniel gaat ons echt vermoorden maar hij heeft wel gelijk" zegt Zach. Ik lach en bloos een beetje. "Thanks" zeg ik. "Aww, wat schattig. Violet wordt verlegen van complimentjes" zegt Zach. "Ik krijg ze tenminste" zeg ik. Zach kijkt me verbaasd aan en ik lach. "Nee sorry Zach" zeg ik.

"Wow" zegt Daniel als hij me ziet. Ik bloos. Ik bekijk hem en hij heeft zo'n korte broek aan en een soort bloesje met korte mouwen. Hij heeft normale sneakers aan. "Heb je een foto nodig?" Zegt Jack en ik steek mijn middelvinger op. "Nou tortelduifjes. Ga maar lekker naar.." zegt Zach maar Jack slaat hem. "Ga maar en doe het veilig" zegt Jack. Ik rol mijn ogen. "Ja papa Jack, nou doei" zeg ik en we lopen de deur uit.

We zijn al 10 minuten aan het lopen en ik heb geen idee waarheen. Na 5 minuten komen we bij het strand. Daniel neemt me mee naar een rots en hij helpt me om er op te komen. We gaan zitten en hij slaat een arm om me heen. "Je ziet er echt heel mooi uit" zegt hij. "Dankje, jij ziet er ook niet lelijk uit" zeg ik. We zijn even aan het praten en de zon begint onder te gaan.

Daniel pakt mijn handen vast en staat op. Ik sta ook op. Hij lijkt een beetje nerveus te zijn. "Lieve Violet. Je betekent zoveel voor mij en ik wil geen vrienden meer zijn. Ik wil niet tegen iedereen zeggen dat we gewoon vrienden zijn want ik voel veel meer voor je. Lieve Violet, wil je mijn vriendin zijn" zegt hij. Ik kijk hem met een grote glimlach aan. "Ja" zeg ik en ik zoen hem.
Hij zoent meteen terug.

Ik kan het niet geloven. Ik ben gewoon zijn vriendin! Van de jongen waar ik echt hopeloos verliefd op was. Nou ja, ben. Ik trek terug en hij kijkt me met een grote glimlach aan. We kijken naar het uitzicht en we gaan weer naar huis.

"Finally, die twee hebben wat" zegt Jack. "Dus, wanneer is de bruiloft" zegt Zach. "Al een naam bedacht voor de baby" zegt Jack en we lachen.

"Wat zullen we morgen gaan doen?" Vraagt Corbyn. "Het eiland verkennen?" Vraagt Jonah. "Nee, we moeten met ons groepje zo'n bootvaart ding doen. Dat is een jaarlijkse activiteit" zegt Liv. "Moet dat van school?" Vraag ik. "Ja" zegt ze. "Wat een straf" zegt Zach. We lachen. "Laten we een film kijken ofzo" zegt Daniel. "Goed idee" zegt Alex.

Na 2 films ben ik het wel zat en ga ik slapen.

Why is it so hard to say? Where stories live. Discover now