Част 56

5.3K 258 21
                                    

Защо се намирам тук ? Къде съм ? Защо всичко е потънало в тъмнина? Единственото нещо което чувах седейки в тъмнината бяха два познати мъжки гласа , които с всяка изминала секунда се доближаваха до мен все повече и повече.

- Защо я доведе тук? – все още не можех да позная гласовете им , но едно изречение ме накара да изтръпна.

- Дани какво толкова ? И двамата ще се позабавляваме доста тази вечер. – сънувам ли нещо или наистина това се случва.

-  Алекс прекаляваш , целта е друга нали си спомняш. – как така те  не са се сбили до сега и за каква цел става дума. Това започва да ми идва в повече , но явно това е само началото , защото не след  дълго ми се наложи да се адаптирам към светлината която раздразни очите ми в момента. Гледката която се разкри пред  мен малко ме разстрой , пред мен стояха Дани и Алекс .  Опитах се няколко пъти да кажа нещо , но скоро осъзнах , че не можех да помръдна устните си колкото и усилия да бях положила. Единственото нещо което можех да направя е да стоя и да слушам разговора между двамата.

- Целта ми е ясна , но можем и да се позабавляваме между другото. – Алекс започна да се доближава до мен , мигновено няколко сълзи се спуснаха по лицето ми. Той явно забеляза това и нарочно доближи устните си до врата ми , при това негово действие започнах до някаква степен да се отдалечавам , до колкото ми позволяваше ситуацията.

- Алекс остави я де . – Дани дойде до мен и хвана Алекс за тениската опитвайки се да го откопчи от врата ми.

- Остави ме ! Имам сметки за довършване с нея. – Дани се отдръпна а Алекс разкъса потника с който бях. Гледката която се разкри пред него явно го заинтригува защото облиза устните си  , при което започна да ме целува слизайки все по надолу. Сълзите вече се бяха превърнали в доста буйна река породена от действията на Алекс , колкото и да се дърпах и да се опитвах , да се измъкна от положението в което се намирах нямах шанс. Топлината от устните на Алекс изчезнаха от тялото ми , което ме накара да отворя очите си виждайки как Дани и Алекс се бяха хванали буквално за вратовете си.

- Какво ти става по дяволите Дани , нали целта беше един от нас да я вкара в леглото . Ти имаше твоя шанс, но аз няма да пропилея моя . – удари Дани .

-  Не съм го пропилял . – отвръщайки на Алекс. Той падна на земята а Дани продължи да го налага докато Алекс не спря да се съпротивлява. Дани се доближи до мен поглеждайки ме право в очите и избърсвайки сълзите ми с ръката си , след което той се доближи до ухото ми в знак , че има да ми каже нещо  ,но се чу изстрел .  Погледнах пред себе си и забелязах , че Алекс бе станал и държеше в ръката си пистолет а мисълта която се настани в съзнанието ми ме накара да изтръпна.  Обърнах погледа си към Дани който бе облегнат на скута ми , а от устата му течеше кръв и отново сълзи се стекоха по лицето ми. Знаех на къде бият нещата , но неисках да се примиря с тях , протегнах ръцете си които по някаква случайност можех вече да движа към лицето му вдигайки го към моето .

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now