Част 13

6.5K 322 7
                                    

Не след дълго той ме настигна и усещах как диша почти зад тила ми , но реших да не спирам и продължих.Докато размахах ръката си , за да мога да забързам темпото усетих как той ме хвана. Дръпна ме към него и ме обви с мускулестите си ръце , кое момиче не би дало всичко само и само да е в неговите прегръдки. За протокола се опитах да се измъкна , но той затегна прегръдката си . Много ясно , че не искам да ме пусне но до някаква степен ме бе срам да продължа да стоя в прегръдките му. Реших да го погледна и очите ни се засякоха , стояхме около няколко минути когато той се наведе и ме ЦЕЛУНА. Мислено се развиках , толкова хубаво се целува , не че имам опит де но все пак. Усещането бе прекрасно , краката ми се подкосиха , цялата бях като пластелин , толкова лесно той можеше да ме моделира. Бавно започна да отделя устните си от моите и когато напълно ги отдели ме погледна в очите:

- Видя професионалиста в действие... - нагло се изсмя . Колкото и сладък да беше ми идваше да му зашия такъв шамар.

- Само за това ли го направи да се докажеш , че уж се целуваш добре.. - за миг усмивката на лицето му замръзна. Все още ме прегръщаше , но реших да се отделя и тръгнах обратно към плажа. Той остана там без да се опитва отново да ме настигне.

..............................

Вече бях пред вилата ми , никога до сега не бях се чувствала толкова малка заставайки пред три етажната сграда. Прекрачих входната врата и видях Стела и баща ми да ме чакат на входа. Стела ме хвана за ръката и ме отведе в хола където се наложи да изслушам баща си за поведението му онази нощ. За съжаление трябваше да го изслушам. Извини ми се , че ми бе посегнал и че се усъмнил за случилото се в клуба. Изслушах го и се качих в стаята си , реших да се преоблека и легнах на леглото и се отпуснах. По едно време съм заспала но някакъв шум идващ от прозореца ми ме събуди. Часът бе някъде около девет вечерта , пристъпих към прозореца и забелязаха Дани. Какво ли правеше точно под моята стая . Отворих прозореца и погледнах надолу.

- Още ли ми се сърдиш , просто го казах на шега. - колко спокойно звучеше гласът му.

- Нормално след твоята похвала.

- Много рано си си легнала ? Ако нямаш планове аз съм свободен за вечерта.

- Просто ми се лежеше и за това. Не нямам никакви планове. Какво си намислил...? - ама че съм любопитна.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now