Son Söz

5.2K 163 60
                                    

29 Mart 2020

Evet, uzun yolculuğumuzu az önce noktaladım.

Melek corona oldu şakalarını kabul etmiyorum,tarih 2018;dikkatinizi çekerim😂

Hikayemiz Allah'tan 2018'de bitti yoksa çok gezenti Yağız kesin corona olur,herkese de bulaştırırdı.

Şaka bir yana;kurguyu yazma kararını Ağustos,2015'te almıştım.Ve tanıtım bölümünü Nisan,2016'da yayınlamışım.Ve kimileriniz belki o günden beri hep benimleydi,kimileriniz sonrasında katıldı bu güzel birlikteliğe.

    Yaklaşık 4 yıla yakın bir zamanda,67 bölüm ile hikayeyi noktaladım.Maalesef hayat meşgalemden ötürü bölüm araları kimi zaman çok uzun oldu.Hatta kimi zaman "iyi misin,yaşıyor musun" diye mesajlar aldım:))Bu bile hiç tanışmadan,görüşmeden aramızda kurulan gönül bağının birer göstergesiydi.

  Burası çok farklı ve geniş bir platform.Çok çeşitli hikayeler yazılıp çiziliyor.Belki benim yazdıklarım,buranın çok okunanları kategorisine ait değil.Ama ben daha güzelini bulduğuma ve daha da bulabileceğime inandım.Çok okuyucu değil,nitelikli okuyucu buldum.Beğendiklerinizi takdir ederek söylerken;eksiklerimi de saygı çerçevesinde belirttiniz.Bu yüzden de ayrıca bir teşekkürü borç bilirim.

   Bu yola çıktığımda da sonu kavuşma ile bitecekti,kiminiz belki bu durumdan hazzetmeyebilir ya da klişe bulabilir.Eleştiriye açığım.

(Medyadaki şarkıyı da Melek ve Yağız'a armağan ediyorum.:))

Kiminizin finalin ucu açık olmuş keşke biraz daha yazsaydın dediğini duyar gibiyim ama hikayemiz bundan ibarettir zaten yeterince uzundu diye düşünüyorum ve bir önceki hikayemde yaptığım gibi 'özel bölüm' yazmam.

    Aklımda bana göre muazzam,daha önce pek okumadığınızı düşündüğüm bir kurgu var.Ufak ufak onu da yazmaya başladım.Ama tecrübelerime dayanarak biraz bölüm biriktirmeden yayınlamasam daha iyi olacağına inanıyorum.Uzaktan eğitimle tıp okumaya çalışacağım şu günlerde bu da ne kadar mümkün bilemiyorum😂

Zaten yeni kurguyu paylaşmaya başladığımda buradan da haber ederim sizlere.Takipte kalın,benimle kalın.🥰

Dünyaca zor günlerden geçerken ben,bir hikayeyi daha bitirmenin haklı sevinci içindeyim.

Umarım bu yolculuktan en az benim kadar haz almışsınızdır.

Hepinize teşekkür ediyorum,dostlar.

Hoşçakalın.

İnstagram:beyazz.kanatt

Kod Adı:KILIÇWhere stories live. Discover now