Gel Dese Aşk

362 32 15
                                    

Selam gençler. Ben cringe meslek liseli.

Evet gün geçmiyor ki ülkemizde cringe, kadınları aşağlayan, çarpık ilişkilerin olduğu bir dizi başlamasın.

Bugün ki konumuz Gel Dese Aşk adlı dizi.

Ben bunun geçen fragmanını gördüm zaten fragmandan anlaşılıyodu ne kadar boktan olduğu.

Neyse işte başladığı gün cringe olmak için biraz izledim. İzlemez olaydım hayatımda bu kadar rezil bir dizi görmedim.

Adam kızı yaşındaki kızla aşk yaşıyor aq ve üstüne üstlük evli.

Bahanesi de karısının kendisine ilgi göstermemesi ne alaka lan böyle olunca illa aldatman mı gerekiyor boşan o zaman.

Bu arada aşkın yaşı olmaz demeyin gayette olur. Tamam 5-10 yaş fark olur ama 50 yaşındaki adamla 20 yaşındaki kızın yaşadığı şeye ben aşk demem yani.

Asıl komik olan ne biliyor musunuz ? Küfürlere sansür koyamayı unutmuşlar şaka gibiydi aq. Açık açık söylediler küfürleri orospu, piç bunlarda resmen sansür yoktu şaka gibi.

Şarap kelimesinin sansürlendiği bir ülkede bunlara neden bir şey demediniz anlamıyorum. Kanal Atv diye olabilir mi acaba 🤔

Bir de bu dizi 4 - 5 bandında reyting alıyor aq. Bunları nasıl izleyebiliyorsunuz ? Bu dizyi izlemeseniz reytinglerde yerlerde süründüğü için 1-2 bölüm sonra kaldırılır zaten.

Ama türk halkı izlemeden durur mu bayılır böyle şeylere. Her hafa Sefirin Kızı, Zümrüd-ü Anka, Hercai gibi dizileri 1. yapan halk şaşırtmıyor beni.

Elin Amerikalısı, Korelisi ne güzel diziler yapıyor bir de bizimkilere bak yerlerde sürünüyor resmen.

Hep aynı konu töre, mafya, silah en kusturucusu da AŞK hay aşkınızın ben lan ne bitmez aşkmış bu yok "seni seviyorum, sana ölürüm. Gerçek hayatta hiç böyle aşklar görmedim ben.

Tamam bir insan aşık olabilir, sevebilir ama bir dizi de tek odaklandıkları şey aşk sanki bu dünyada aşktan başka sorun yok anasını satayım.

Holding sahibi erkekle fakir, güzel, sakar kızın aşk yaşadığı yaz dizilerini saymıyorum bile. Her yaz istinasız 2-3 tane çekiliyor böyle dizi bu yaz çekerler yine.

Böyle dizilerde verilmek istenen mesaj kızlar okumunıza gerek yok direkt kendinize zengin koca bulun.

Bunları izleyen 12-18 yaş grubu kızlar da böyle sevgilim olsun diye hayaller kuruyor falan.

Yani demek istediğim hiç insaları düşünmeye iten, bir şeyleri sorgulatan diziler yapılmıyor hepsinin içi boş.

Güzel diziler de var tabi. Mesela Öğretmen  ve Mucize Doktor her ne kadar uyarlama olsalar da güzeller ve gerçekten bir şeyler öğretmeye farkındalık yaratmaya çalışıyorlar. İzlicekseniz bunlar gibi diziler izleyin.

Bu arada Tutanamayanlar diye bir dizi var Trt1 de onu da izleyebilirsiniz. Gündemde ki olaylara gönderme yapıyorlar Filozof Atakan, Tiktok gibi şeylere gönderme yapmışlardı. Ama reytingleri çok kötü bizim halk Sefirin Kızı ve Çukur gibi malca şeyleri izledikleri için hakkettiği yerde değil.

Gel Dese Aşk'tan nerelere geldik aq. Neyse işin özü bu ve bunun gibi dizileri izlemeyin kısacası Türk dizilerini izlemeyin (bazı diziler hariç)

Bu arada bu dizinin yapımcısı Sak dizisinin de yapımcası nedense hiç şaşırmadım.

Birde bu aralar dikkat edin kendinize malum korona virüs ellerinizi bol bol yıkayın ve mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın.

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now