Sözün bittiği yer....

378 50 85
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli.

Direk konuya giricem. Dün Küçükçekmece Kanarya mahallesinde tecavüze uğrayan 5 yaşındaki kızı duymuşsunuzdur. Dün de olabilir önceki günde bilmiyorum. Önemli olan hangi gün olduğu değil zaten.

Ben artık diycek söz bulamıyorum. Lan el kadar çocuktan ne istediniz ? Ne zararı vardı lan o çocuğun size ? Neyinden tahrik oldun ? O çocuk lan daha çocuk. Allah hepinizin belasını versin.

Bir kadında metrobüste tacize uğradı, 5 yaşındaki başka bir çocukta tacize uğrarken bağırmış taciz eden olay yerinden kaçmış.

Bir kadına tecavüz edildiğinde tecavüzcüye neden tecavüz ettiniz diye sorulunca. Tecavüzcü "etek giymeseydi, dar giymeseydi, tayt giymeseydi, şort giymeseyidi, gecenin bir yarısı sokakta gezmeseydi" bunları söylüyo işte.

Bunlar bir bahane mi ? Böyle sıyrılacaksınız yaptığınız iğrençlikten. O kadın, o kız, o çocuk istediğini giyecek istediği saatte dışarıda gezecek  sen de çok kıymetli organına sahip  olacaksın.

Bu pislikler sadece açık olan kadınlara kızlara değil tesettürlü kadınlara da tecavüz ediyor. Bir de diyorlar ki "gözleri beni tahrik etti." Sen bir kadının gözünden tahrik olabiliyorsan en adi şerefsizsin.

Bir de gelelim ülkemizde olamayan adalete. Lan bu şerefsizler o kadar suç işlemelerine rağmen ceza bile almıyorlar. Ceza alsalar bile bu hapis cezası oluyor. Bunun ne yararı var ki hapse atıp besliyorsunuz bunları. Öyle bir ceza almalılar ki ölmek için yalvarmalılar.

Bana göre şöyle bir ceza olabilir. Mesela o zavallı hayvanların üzerinde yapılan deneyler bunlara yapılsın. Hem o masum hayvanlar ölmez en azından.

Biz hep cinsel konular hakkında ayıp şöyle böyle diyoruz ama bu eğitim çocuklara küçük yaşta verilmeli. Bir yabancının onun bedenine dokunamayacağını bilmeli bir çocuk. Hangi bölgelerine dokunulmayacağını bimeli.

Daha ne söyleyebilirim bilmiyorum. Söylenecek çok şey var aslında ama.
 

Umarım bu pislikler hakkettiği cezayı alır. Umarım hiç bir çocuk kadın, hayvan tecavüze uğramaz. Umarım wattpadde tecavüz kurgusu yazanlar bu olaylardan ders alır. 

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now