Gençlik Nereye Gidiyor ?

416 43 73
                                    

Selam gençler. Ben cringe meslek liseli. Geri döndüm. Nihayet ilk sınavlar bitti ama bende bittim. Sayısal dersleri hiç yapamıyorum ya. Valla şu matematiği, fiziği iyi olanları kıskanıyorum. Çok şanslısınız aq.

Sınav notlarımı düşünüyorum;

Sınav notlarımı düşünüyorum;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Neyse bugün ki konumuz. GENÇLİK. Evet arkadaşlar sizce bu gençlik nereye gidiyor ? Durun ben cevap vereyim bok yoluna.

Artık gençler önüne geleni sorgulamayan, saygısız bireyler oldu. Bakın genelleme yapmıyorum iyi olanlar tabiiki var.

Şu gençliğe bir bakın Atatürk'e hakaret eden mi dersin, jimin oppam, Alper kocam mı dersin, kimin patatesi buğggg mu dersin, daha neler var neler.

Lan tamam hepsinden geçtim de Atatürk'e hakaret etmek ne demek ? Atatürk olmasa bugün bu kadar özgür olabilir miydin ? Kadınların seçme ve seçilme hakkı olur muydu ? Bak sevmessen sevme ama saygı duy.

Saygı demişken....
Benim de sevmediğim öğretmenlerim ama saygı duyuyorum çünkü buna mecburum. 

Bazı öğrenciler de öğretmenlere saygısız. Öğretmen bir şey sorduğunda ters cevap falan vermeler. Bu benim sinirimi bozuyor.

Atatürk Türkiye'yi gençlere emanet etmiş ama emanet ettiği gençliğe bak Atatürk bugünki gençliği görse hepimizin suratına tükürür lan.

Yani daha ne diyeyim ki siz anca tiktok çekin bak tamam eğlenmek herkesin hakkı ama tiktok çekecekseniz adam gibi çekin aq. Fenomen olmak için cringe şeyler çekmeyin.

Şu Jimin oppam falan yazanlarda. Lan şu adamlar sizin cinsel objeniz değil anlayın şunu. Lan geçen wattyde bir kitap gördüm ismi Sadist Jimin shhsjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjjssjjs. Neyse o kitabı da eleştiricem bir ara.

Bir de şu Alper'le hayal et falan var. Lan o çocuk daha 14 yaşında aq. Küçük bir çocuk hakkında öyle şeyler yazamaya utanımıyo musunuz ?

Yani ne diyebilirim ki yeni nesil böyle. Hepsinin aklı başka şeylerde.

Offf neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now