Saygı duymayı öğrenin

700 65 37
                                    

Selam gençlik kanalıma hoşgeldiniz ben cringe meslek lisesi mezunu :) artık bölümlere böyle giriş yapıcam .

Neyse bölüm başlığı size garip gelmiş olabilir. Açıklıyorum Deniz Çakır tanımayan varsa oyuncu kendisi.

İşte bu kadın bir mekanda başörtülü kadınlara hakaret etmiş. Arabistana gidin mi ne demiş. Haber doğru mudur yalan mıdır bilmem ama eğer doğruysa bu yaptığı çok yanlış bence.

Ben anlamıyorum saygı duymak bu kadar mı zor ? Gerçekten sinirleniyorum böyle şeylere benim annem de kapalı. Arabistana gidin ne demek ? Bir kadın kapalı olunca sizin gözünüzde cahil yobaz falan mı oluyo. Saygı duymayı bi öğrenemediniz ya. Bu haber doğruysa bu kadının şort giyen kıza tekme atan adamdan bi fark yok benim gözümde.

Yıl olmuş 2019 millet uzaya gidiyo bizim tartıştığımız konuya bak. Sonra Türkiye neden gelişmiyo. Sadece bu konuda değil çoğu konuda insanlar birbirine saygısız her gün sosyal medyada küfürler, hakaretler havada uçuşuyo. İnsanlar her gün sosyal medyada birbirlerini tanımadıkları halde birbirlerinin analarına babalarına sövüyo. Bu gerçekten kötü bir durum. 3 günlük dünyada insan gibi yaşamayı beceremiyoruz yeminle.

Abi saygı duymayı öğreniceksiniz. Burası laik bir ülke herkes istediğini giyebilir. İsteyen kapanır isteyen açılır kimse kimseye hakaret edemez. Kapalı açığa açık da kapılıya saygı duymak zorunda nokta.

Neyse gençler benden bu kadar hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now