Elpır Aşqımmmm

1.1K 86 205
                                    

Selam gençlik.

Ben cringe meslek lisesi mezunu olan bir gardaşınız olarak yine cringe bir konu buldum.

Konumuz Alper Erözer. Adını duyunca bile bi sinir geliyo bana ya.

Neyse kim bu Elpır bu çocuk daha önce komşular diye bi dizide oynamış adı öyle miydi dizinin ya neyse onun gibi bir şey işte çokta takılmayın.

Sonra oyunculuktan şarkıcılığa geçti. Geçmez olaydı. Resmen kulaklarımıza işkence ediyor. "İnirji inirji azcik di sinirjiii" bu ne amk. Böyle şarkı mı olur ? Kafiyeli olsun diye bir sürü siktiri boktan sözler koymuşlar. Şarkının 29 milyon izlenmesi var. Ulan tıklarken hiç mi vicdanınız sızlamadı. Bende tıkladım ama disslike vermek için.

Tek bununla bitse keşke. Sonra da "Ooo hadi gill yanımağğgg" diye bir saçmalık çıkardı. Yine aptal aptal sözler. Bu da 7 milyon izlenmiş ben yine disslike için tıkladım tabi.

Durun daha bitmedi daha neler var neler... Bide Yaz Geldi diye şarkı yapmış. Temmuz'un 13 ünde yayınlamış klibi. Yazın ortasında yaz geldi diyo peki. Yine malca sözler 3,6 milyon izlenmiş.

Daha bunun ingilizce şarkıları da var ama ona hiç girmicem. Neyse bu Alper'in birde hayran kitlesine bakalım genelini 12-19 yaş arası ergenliği dibine kadar hakkını vererek yaşayan kızçeler.

İnstagram arama motoruna #alpererozer yazın çıkan şeyler göt kanserine yakalanmanıza sebep olabilir.

Yok videolar, yok hayal etler, editler, fotolar ve daha bir sürü boktan şey. Benim anlamadığım bu çocuğun neyini seviyosunuz pek bir özelliği yok. Egolunun teki. Sesi de pek yok hep oynamışlar. Ee benim de babam zengin olsa ben de olurum şarkıcı,oyuncu bu devirde zor değil. Herşey paraya bakıyo.

Bu çocuğun fanı olucağıma Ajdar fanı olmayı tercih ederim. Bu çocuktan Ajdar'dan daha kötü.

Bir de bu mal beğeni vermiyo diye intihar edenler varmış. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem. Eğer doğruysa diyecek iki çift lafım var. A mallar a gerizekalılar Allah'ın verdiği cana elin veleti için nasıl kıyarsınız. Vicdansızlar. Neyse sinirleniyorum yine.

Dik dur aefc dhhdhdb. Lan o kızın videosu aklıma geldikçe daha cringe oluyorum. Army'lerin günahını almışım amk. Beterin beteri varmış.

Neyse gençlik benden bu kadar hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now