O bir pedboy yha

1.6K 126 384
                                    

Selam havuçlarım havuç yiyin gözünüz iyi görsün.

Ben cringe meslek lisesi mezunu bir gardaşınız olarak yine cringe bir konu ile karşınızdayım.

Konumuz watyydeki badboy kitapları. Hay Allah cezasını versin bu kitapların.

Neyse bakın size badboylu masum kızlı kitap tarifi vericem. Çıkarın kalemleri kağıtları.

Evet bu kitap için önce masum bi kız bulmamız lazım. Ha buldum tabiikide Barbara Palvin gerçekten çok orjinal bi fikir (!)
Ay yine çok zekiyim yha.

Birde böyle sert bakışlı, baktığımız zaman gözlerinde kaybolacağımız badboyumuzu bulalım. Francisco Lachowski ya da Vini Uehara ya abi ben çok zekiyim. Orjinallik akıyo benden.

Masum kızımız çok masum olmalı kimseyle öpüşmemiş olmalı ilk öpücük onun için çok önemlidir. Birde böyle " makyaj çok sevmiyom pen yha" deyip yüzüne badana yapmalı. Doğal bir kokusu olmalı. Özel bir koleji %99.00000 bursla kazanmalı. Annesine her sabah sultanım demeli. Bff'si olmalı.

Badboyumuz da çok karanlık olmalı daha liseye gittiği halde mafya olmalı. Sigara içmeli. Onun da masum kızçemiz gibi kendi kokusu olmalı. Kaslı olmalı. Ultra yakışıklı olmalı. 17 yaşında araba kullanabilmeli. Çok çapkın olmalı, okuldaki tüm kızlarla yatmalı. Herkes ondan korkmalı. Falan filan.

Bir de bedgörlümüz var. Bu da her erkekle yatmalı. Masum kızdan nefret etmeli. Badboyu sevmeli. Okulda sürtük diye anılmalı falan.

Benim anlamadığım herkes bu kıza erkeklerle yatıyo diye sürtük, kaşar, orospu diyo ama kimse badboya bir şey demiyo. Gerçekten çok cinsiyetçisiniz. Masum kız da sürekli bu kıza öyle diyo. Ama kendisinin badboyla yemediği halt kalmıyo. Çünkü o masum dokunulmazlığı var. Namus iki bacak arasında değil şunu bi anlayın. Bir kız biriyle öpüştü, sevişti diye namussuz orospu ya da kaşar olmaz. Sonuçta kendi isteğiyle rızasıyla yapıyosa kimse karışamaz buna.

Nerde kalmıştık. Ha birde okul var özel kolej işte badboyun babası okulun sahibi. Okulda böyle hep kısa etekli kızlarla, yiyiyşenlerle dolu. Ama ne hikmetse okuldaki kimse buna sesini çıkarmıyo. Okul idaresinin eli armut topluyo heralde.

Neyse işte bu badboyla masum kız bi şekilde karşılaşırlar. Sonra aynı sınıfa hatta aynı sıraya düşerler. Sınıftaki tek boş yer orasıdır çünkü. Birde sınıftakiler öğretmenlere çok saygısızdır. Böyle davranınca kendilerini cool sanıyolar aq.

Badboyda böyledir ailesine saygısızdır. Geçmişte bir acısı vardır. O yüzden böyle karanlık bir tip olmuşlardır.

Badboyla masum kızçe başta birbirlerini sevmezler. Sonrada birbirlerine aşık olurlar. Ah be çok romantik.

Birde kendilerine özgü hareketleri vardır. Masum kızçeyi hep bileklerinden tutarak çekiştiriler, sonra masum kızçenin bilekleri morarır. Sonra kızı duvarla arasına alırlar. Ya da ordan oraya savururlar. Masum kızlarda bunlara izin verirler çünkü maldırlar.

Masum kızçeler de acaip gurursuzlardır. Badboy ne bok yerse yesin affederler. Çünkü beyin denen organ onlarda mevcut değildir. Mevcut olsa bile kullanmayı bilmezler.

Masum kızçelerin de kendine özgü hareketleri vardır. Mesela kıkırdama.Kıkırdama ne aq. Gülüyosun hayvan gibi güleceksin hahahah. Göz devirme vardır bide aslında bunu çok yadırgamıyorum bunu arada bende yapıyorum. Özellikle bizim sınıftaki malları görünce. Neyse birde dudak büzme vardır buda aşırı itici amk. Başka ne vardı ya ? Aman neyse :)

Heh birde tek kaşını kaldırmak var. Ben bunu bi türlü yapamıyom amk.

Kitabın sonunda evlenirler +999 tane çocukları olur. Aman ne hoşşşşşş.

Evet tüm bunları birleştirip harika bir badboylu kitap yazabilirsiniz. Afiyet olsun :)

Yeter artık yazmayın şöyle kitaplar ya. Kadınları gurursuz gösterip erkekleri yüceltmekten vazgeçin. Bu kitaplara savaş açıyorum lan bundan sonra.

Bakalım badboy sen mi daha büyüksün yoksa ben mi ;)

Neyse havuçlarım bu kadardı. Bu kitapları yazana da okuyana da (dalga geçmek için okuyanlar hariç hshshsh)kitap yapıp bastırana da yazıklar olsun.

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now