Kitap Eleştrisi (Güzelim)

580 52 112
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli.

Bugün yine bir kitap eleştiricez. Baya bir gömücem yani. Jajsjsjssn

Kitabın adı Güzelim niyeyse şu kitap yüzünden bu kelimeden soğudum teşekkürler Wattpad.

Evet arkadaşlar bilirsiniz ki watty Türkiyede her metrekareye 8292929 yazar düşüyor. Herkes işi gücü bırakıp yazar olmuş aq.

Tamam kitap yazıyosunuz da bari adam akıllı yazın. Maşallah zaten bizim Türkiyede badboydan,mafyadan geçilmez Sokağa çıkın bakalım kaç mafya var. Ulan Kurtlar Vadisi Pusu, Edho izleyince gaza gelip mafya kurgusu yazıyosunuz. İnsanları bu uygulamadan soğuttunuz aq.

Neyse bu eleştirceğim kitapta adam mafya değildi gerçi ama. İstihbaratçı mıydı yüzbaşı mıydı öyle bir şeydi işte. Bu kitabın 6,02m okunması var gelde sinirlenme.

Konusunu da şu Rüya diye bir kız var. Üniversite okuduğu için Antalya'dan Ankara'ya geliyor. Sonra bu kızın Gül, Peri, Yaprak, Aman diye arkadaşları var. Aman erkek bu arada. O değilde Aman diye isim mi olur. Aman aman nerelere geldik jdnsnsnns.

Sonra Turgut diye bir adam var. Bu esas oğlan bu arada. Sonra bu Rüyayla arkadaşları bir mekana şarkı söylemeye gidiyolar. Sonra bu Turgut denen adam da geliyo. Sonra kızı görüyo etkiliniyo. Aradan olaylar geçiyo bunlar sevgili oluyo.

Şimdi en sinirlendiğim noktaya gelelim. Kitabın 25. bölümünde bir tecavüz sahnesi var.

Turgut Rüya'ya tecavüz etmeye çalışıyo sonra kız ne diyo biliyo musunuz gitme resmen böyle diyor. Benim sinirlerim nasıl tavan yaptı anltamam. Ne demek lan gitme adam sana tecavüz ediyodu. Bu gurursuzluğun kaçıncı seviyesi ya ?

Neden bu watty yazarları neden sürekli kadınları aşağlayıp gurursuz gösterip erkekleri yüceltiyorsunuz. Siz de kadınsınız kendi hemcinsinizi aşağlarken rahatsız olmuyo musunuz.

Tecavüz olaylarında twitterden ordan burdan tecavüze hayır şöyle böyle yazmıyı biliyosunuz. Sokaklara çıkıp tecavüze hayır pankartlarıyla yürümeyi biliyosunuz. Ama wattyde böyle kitaplar da yazabiliyosunuz. Sizin tecavüzcüden ne farkınız kaldı ? Eminim sırf vicdanınızı rahatlatmak için sosyal medyadan yazı paylaşıyosunuz.
Hiç birinizin samimiyetine inanmıyorum.

Sizin için o sahneyi ekran görüntüsü aldım.

Resmen tecavüz bu kızın rızası yok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Resmen tecavüz bu kızın rızası yok.

Gerçekten iğrenç

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Gerçekten iğrenç.

Tecavüz ne kadar normal bir şeymiş gibi gösterilmiş

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tecavüz ne kadar normal bir şeymiş gibi gösterilmiş. Ulan iğreniyorum şöyle kitap yazanlardan.

Böyle gereksizlerin biran önce wattyden silinip gitmesi dileğiyle.

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now