Hint Dizileri

728 57 110
                                    

Selam gençlik kanalıma hoşgoldeniz ben cringe meslek lisesi mezunu.

Evet bugün ki konumuz hint dizileri. Bu diziler saçmalığın nirvanasıdır arkadaşlar.

Mesela dizideki karakterler birbirlerine on saat bakarlar. Bir türlü söylemek istedikleri söylemezler. Bu da aşırı sinir bozucudur.

Mesela bir olay oluyo dizideki karakterlerin hepsine ayrı ayrı zoom yapılıyo, olmayan yerden rüzgar çıkıyo. Peki bizim annelerimiz, nenelerimiz ne buluyo bu dizilerde. Çünkü senaryoları Türk dizilerine daha yakın.

Bide dizilerdeki kadınlar sari diye bi elbise giyiyolar bide onunla uyuyolar. O elbiseyle nasıl tuvalete falan gidiyolar. Bari uyurken pijama falan giysinler.

Birde dizide iyi karakter melek kadar iyi kötü olan karakter şeytan kadar kötü.

Birde ben şu birde kelimesini ne çok kullanıyorum aq. Öhöm öhöm neyse. Tamam geleneklerine dinlerine çok bağlılar da her bölüm mabede falan gitmeleri fazla abartı. Birde aşırı takıya düşkünler her yerlerinde takı var aq.

Bölüm sayılarıda aşırı fazla Beni Affet gibi 1500 bölüm falan sürüyolar. Sanırım bir bölümü 20 dakika olduğu için. Eee böyle olunca da olaylar uzuyo bir türlü çözülemiyo aynı bizim türk senaristlerin kafasındalar. Senaryoyu uzatmak için ellerinden geleni yapıyolar.

Mesela bir hint dizisi vardı kanal 7 de Kördüğüm diye annem izliyodu. Ben de bakıyodum arada. Işte orda içya (ismi nasıl yazılıyo bilmiyorum) heh işte onun bi oğlu oluyo. İsmini hatırlamıyorum şu an. Tapasya diye bi karakter var bununda Mukta diye kızı oluyo. Tapsyanın çocuğunu İçya İçyanın çocuğunu da Tapasya alıyo. Alın size Türk dizi senaryosu.

Bu dizi böyle uzatıla uzatıla 397 bölüm sürdü. Tabi Hindistanda 1500 bölüm falan sürmüştür. Kanal 7 dört bölümü birleştirip bir bölüm halinde yayınlıyo. Bu dizi bitti. Şimdi de Ikimizin Yerine diye bi dizi başladı. Gerçi şu an 120 bölüm oynadı. O dizide de küçük çocukları evlendiriyolar falan. Bazen bende izliyorum insan ister istemez izliyo :)

Hint dizilerinin sevdiğim bir yani var böyle dansları falan çok güzel ben beğeniyorum.

Neyse bu kadardı arkadaşlar bu diziler on saat bakışmalı, dakka başı müzikli, ağlaklı, oynaklı falan. Hintliler film işinde iyi ama dizileri için aynısı söyleyemicem. Izlemek isteyen Kanal 7 yi açabilir.

Bu arada eleştirmemi istediğiniz konuları yorumlara yazarsanız sevinirim ben bi türlü konu bulamıyorum çünkü :)

Neyse benden bu kadar hadi Allah'a emanet 🌹🌹



Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now