Sin anlat karadenizğğ

624 56 78
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli.

Bugün ki konumuz Sen Anlat Karadeniz dizisi bu diziyi ne zamandır eleştirmeyi düşünüyodum aslında yazmıştım bununla ilgili bir bölümde içime sinmedi o yüzden silmiştim.

Uyarı: Bu dizinin fanı varsa bölümü okumasın. Ağır konuşucam çünkü. Ama bu kitabı okuyanların bu diziyi sevdiğine inanmıyorum. Çünkü onlar akıllı ve zeki ❤❤❤❤

Gerçekten saçma bir dizi ben bir de bunu 1 sezon izledim aq pişmanım. İzleyeni kanser edecek bir dizi.

Nasıl patladı bir türlü anlamadım. Klasik sıradan bir Türk dizisi işte.
Kız şiddet gördüğü bir erkekten kaçıyo ama kaçtığı erkekte ilk başta kıza ters davranıyo. Ben ne dersem o olur kafasında falan.

İzleyen kitle belli zaten çokta yorum yapmaya gerek yok.

Dizide Karadeniz şivesini de doğru dürüst yapamıyolar. Bir Asiye karakteri güzel yapıyo diğerleri fos.

Fanlarıda aşırı kanser eleştirye gelemiyolar.

Bu fotoğrafı Sen Anlat Karadenizle ilgili bir eleştri videosundan aldım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu fotoğrafı Sen Anlat Karadenizle ilgili bir eleştri videosundan aldım. Videoda 1,7 bin yorum var. Yorumların %90 ergen tayfa aq. Tamam bizde ergenizde en azından ergenliğimizi doğru dürüst yaşıyoruz djdjd.

Bunlar kafayı yemiş. Alttarafı bi dizi aq. Bu kadar kasmaya gerek yok.

Üstteki yorumun saçmalığına bak. Sen anlat karadeniz izlemiyosak kadına şiddete boyun eğiyomuşuz ne alaka aq. Her sen anlat karadeniz izlemeyen kadına şiddeti destekliyo mu ? Bu dizi kadına şiddete boyun eğme sloganı arkasına saklanmış olup şiddete daha çok özendiren bir dizi bana göre.

Kadına şiddet tv önünde çekirdek çitleyip 2 saat dizi izlemekle engellenmez.

O değil de 3 saatlik bölüm olur aq

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O değil de 3 saatlik bölüm olur aq. Yuh ya iyice kafayı yediler ha. Çıldırıyorum aq 3 saat ne. O kadar süre bunu izleyeceğime bir film yabancı dizi , belgesel izlerim, kitap okurum.

Neyse gençlik. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now