Mafyağğğ, üvey apim flan

518 42 57
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli. Yine sizi coşturmaya geldim. Bu bölüm aşırı emmeli gömmeli olacak. Yaşasın kötülük niahhahaah :)

Evet bugün watty üzerinde ki en cringe yazarlardan birini eleştiricem kendisi. oreollunuttelam bu yazarı eleştirmemi öneren kişi ElifNazDursun sağol varol.

Ben kendisini buraya etiketledim. Linç yemem umarım.

Neyse yazarın profiline girdim. Yazdığı kitaplara baktım. Mafyam, Üvey Abim birde Köle diye bir kitabı vardı.

İlk kitabına baktım. O kadar cringe ki dayanamadım. Zaten yorumlarda herkes gömmüş . O kadar çok yazım yanlışları vardıki. Kardeş Türkçe dersine bedenci mi girdi senin ?

Konu olarak aşırı cringe tabi. Neyse durun biraz konusundan bahsedeyim.

Asya diye bir kızçemiz var. Bunun anası ölmüş babası da başka bir kadınla evlenmiş yeni karısının da bir kızı var. Üvey anasıyla kızı bu kızı sevmiyolar. Sonra biri bu kızı taciz mi ne ediyo. Babası da bunu görüyo. Kıza inanmıyo. Küfür falan ediyo bizim kız da "nolet olsun bu hayat nolet olsun bu sevgim" diyip kapıyı çarpıp gidiyo. (tabiki şaka böyle demiyo jsksjs)

Sonra bir bara gidiyo. İçiyo sarhoş oluyo falan. Sonra bir adam yanına geliyo "abi seni çağrıyo" diyo. Tabi kızın kafa bir dünya olmuş hemen gidiyo. Bir odaya giriyo adam var odada. İşte adam "beni eğlendir" tarzı bir şey diyo. Kız da dediğini yapıyo.

Sonra bunlar eve gidiyo fan fini fon yapıyolar. Adam ilk başta kızı orospu sanıyo .Kız da "sarhoştum benden yararlandın" falan diyo tabi adamın çükünde değil. Adam diyo ki "beni iyi tatmin ettin istediğin kadar para alabilirsin" diyo. Kızçemiz de gururlu almıyo tabi. Kız o evden ayrılıyo. Ertesi gün üvey kardeşiyle kız bara gidiyo. Kız barda o şey yaptığı çocuğu görüyo. Vay be tesadüfün böylesi. Sonra çocuk bir daha kızla beraber olmak istiyo. Kızın üvey kardeşi de diyoki "onun yerine benimle yat."

Benim anlamadığım. Üvey kardeşi kıza orospu diyo ama kendi de adamla yatmak istiyo. Adam kabul etmiyo bizim kızı istiyo bizim kız da zorla gidiyo gene fan fini fon oluyo.

Sonra adam diyoki "her gece farklı kadınla birlikte olacağıma her gece seninle olayım" diyo. Kız ilk başta kabul etmiyo. Sonra kabul ediyo. Kız adamın bir nevi sexs kölesi oluyo. Yazar Grinin Elli Tonun'dan esinlenmiş heralde.

Sonra kız zamanla adama aşık oluyo falan. Ha bu arada adam mafya zaten kitabın adı mafyam gerçekten çok yaratıcı bir isim. Okullarda 100 Temel Eser kitaplarından biri diye okutulmalı o derece djjdjdjdj.Yok lan gerçek yazarlara hakaret bu. Neyse ben ironi yaptım anlarsınız zaten. Birde bunu 130 bin kişi mi ne okumuş. Tabi görmüşlerdir +18 yazısıyla cinsel içerikli kapak fotosunu hemen okumuşlardır. Boşuna demiyoruz Türkiye cinsel açlığın Afrikası diye.

Hayır yani yazmayın şöyle kitaplar ne gerek var. Kadınları böyle sexs objesi gibi göstermekten vazgeçin.

Neye yazarın diğer kitabına geçelim. Adı Üvey Abim +18 vay be bravo harika wattyde bu kitaplardam 8282828 tane var zaten birde sen yazmışsın aferin.

Kitabın konusu şu bir tane kız var bir de bunun anası başka adamla evleniyo sonra adamın oğlu var bu da kızın üvey abisi oluyo. Ne kadar yaratıcı. Kızın adı da Derin. İşte bu kızçe önceden şişmanmış üvey abisi falan hep bununla dalga geçiyomuş. Sonra kızın canına tak etmiş o da değişmeye karar vermiş. Değişmiş çok güzel olmuş. Aaa tabi güzel olacak wattyde hiç çirkin kız olur mu ?

Sonra bu kızın üvey abisi yurtdışına mı ne gitmiş. Sonra geliyo anaaa bi bakmış o şişman ve gururlu kız yok artık. jsjsjsjsj

Tabi sonra kızımız değişince üvey abi etkileniyo. Kız kısa giyince beni tahrik ediyosun falan diyo.

Zaten ensest yazmak başlı başına cringe ve iğrenç. Neden bunu bize yapıyosunuz ya ?

Yazarın son kitabı köle de henüz yazılmamış sadece tanıtım bölümü var. Mümkünse yazmasın zaten.

Ordan bu yazara sesleniyorum. Bence kaldır bu kitapları kitaplarının yorumlarınında da hep dalga geçmişler seninle. Yazım yanlışların çok ve yazdığın konular iğrenç. Böyle devam edersen cringe kitaplarında alay konusu olursun. Bu da benden sana bir tavsiye.

Bu arada ekran görüntüsü almadım gözleriniz yazım yanlışlarından kanasın istemedim.

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin