Aşk 101 harca harca bitmez

492 39 23
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli.

Evet bugün Netflix'in 3. Türk dizisi olan Aşk 101 adlı diziyi eleştiricez.

Dizi daha yayına girmedi. Henüz teaser gibi bir şey yayınlandı.

Aşağıya bırakıyorum teaseri.

Dizinin konusu : Dizide, 1998 yılında Türkiye'de lise öğrencisi olan bir grup genç, en sevdiklerini öğretmenlerini okulda tutabilmek için, okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışıyorlar. Bu süreçte ise, kendileri de sevgiyle tanışıyor ve hem hayatı hem de dostluklarını anlamlandırmaya çalışıyorlar. ( Bu arada burası kopyala yapıştır)

Oyuncuları da yazıyım şuraya. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Alina Boz , Kubilay Aka, Bade İşçil, Mert Yazıcıoğlu.

Kaan Urgancıoğlu gerçekten çok iyi bir oyuncu. Kara Sevda'yı biraz izlemiştim ordan biliyorum. Keşke bu adamı böyle dizilerde değil de daha iddalı bi dizide oynatsalar.

Dizinin konusu cidden saçma, ismide saçma . Zaten böyle dizilerden tv de +82838399393 tane var. Bir daha böyle bi dizi çekmeye ne gerek var ? Zaten Hakan Muhafız'da ellerinde patladı. Ben izlemedim. Zaten pek dizi izlemeyen biri olduğumu belirtmiştim. Yorumlara göre konuşuyorum.

Zaten insanlar aşk dizisi izlememek için Netflix gibi plartformlara üye oluyorlar. Çünkü artık cidden baydı. Aşk dizisinden başka bir şey çekemiyoruz. Bazı diziler hariç tabii.

Cidden neden adam akıllı dizi çekmek varken. Erkenci Kuş, Çilek Kokusu, Kiraz Mevsimi gibi şeyler çekiyoruz ki ? Ve ben zamanın da bunları severek izledim. Erkenci Kuş hariç. Ah benim cringe zamanlarım. Geriye dönüp baktıkça utanıyorum.

Neyse asıl mevzuya dönelim. Sınıfta topu topu 5 kişi var aq djjdjdjdj. Bilmiyorum belki karakterli tanıtmak amacıyla yapılmış olabilir.

Bir de yoklama alınırken basketbol topu çeviren çocuğun mevcut demesi. Kahkaha tufanı aq.

Knk böyle dedin ya gerçekten çok havalı oldun.

Bi kere 5 kişilik sınıfta 2 öğretmen var aq. Çocuğum biri basketbol topu çeviriyor, biri yemek yiyor. Bu nasıl sınıf aq.

Daha mantıklı bi isim bulamadınız mı ? Aşk 101 ne ? Yok A 101 aq. djjdjfjfjfjfjjfjfjfjjfj

Neyse bu kadar ön yargılı olmak istemiyorum ama Hakan Muhafız kadar sevileceğini sanmıyorum. O da pek sevilmedi zaten ama.

Eğer bu diziyi izleyen arkadaş olursa bana mesaj atsın. Görüşlerini merak ediyorum.

Netflix'in ülkemiz de daha güzel diziler yapması dileğiyle.

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now