Ergence Kuş

910 75 92
                                    

Selam gençler.

Ben cringe meslek lisesi mezunu olan bir gardaşınız olarak yine cringe bir konu buldum.

Konumuz Erkenci Kuş kendisi Cunartesi akşamları Star Tv de yayınlanan bir dizi.

Zaten eleştireceğimi söylemiştim. Ve eleştiriyorum....

Evet başlıyorum. Önce bi başrol oyuncularına bakalım Demet Özdemir ve Can Yaman. Demet Özdemir başrol olduğuna göre dizinin konusunu anlamışsınızdır. Bu kız da hep aynı rollerde oynuyo ya. Bi Sana Bir Sır Vereceğim dizisi değişikti, güzeldi ondan sonraki dizileri çöp. Hep yaz dizilerinde oynuyo lan mevsimlik işci mi bu kız aq. Diğer oyuncularda yaz dizilerinin vazgeçilmez oyuncuları.

Konusu Sanem diye bi kız var. Bu kızın da ailesi bunu Muzaffer diye bi çocukla evlendirmek istiyo. Sanırım öyleydi. Kız da çocuğu sevmiyo evlenmek istemiyo. Anası da diyoki eğer iş bulursan evlenmezsin diyo. Bu kızın da ablası var. Bi şirkette çalışıyo. Sonra kız da aynı şirkette işe başlıyo. Sonra şirkette parti gibi bişey oluyo sonra Sanem tuvalete gitmek istiyo. Bi tane odayı tuvalet sanıp giriyo. O odada şirketin patronu var. Sonra işte bu şirketin patronu bunu sevgilisi sanıp öpüyo vay amk olaya bak.

Dizi anlayacağınız gibi patron çalışan aşkını anlatıyor. Klişelere doymuyoz yine. Bunun gibi çok dizi var. Kiralık Aşk, Yasak Elma vs.

Zaten dizi Kiralık Aşk dizisinin çakması gibi bişey sadece bazı yerleri farklı. Benim anlamadığım kızla adam öpüşünce ikisi de daha birbirini tanımadan aşık oluyo. Kız buna Albatros felan diyo. Sonra patron adamın kardeşi hep bu kıza kötü şeyler yaptırıyo felan. Kız da saf hemen inanıyo amk.

Sonra aradan olaylar geçiyo. Bunlar sevgili oluyo. Her klişe dizide olduğu gibi bi ayrılıp bi barışıyolar.

Bir de her hafta reytinglerde birinci oluyo. Bizim millet zaten klişe sever amk.

Yetmezmiş gibi bide Pantene Altın Kelebek ödüllerinde en iyi komedi dizisi ödülünü aldı. Bu diziye gülen var mı cidden ? Benim mimiğim bile oynamıyo aq.
Bide bu Demet Özdemirle Can Yaman en iyi romantik erkek kadın ödülünü aldı. Götümle güldüm amk. Aman zaten bu ödül törenide saçma sapan hep hak etmeyenler kazanıyo aq.

Neyse arkadaşlar bu dizi ergenlere hitap eden, kendini masal dünyasında zannedenlerin izlediği klişe bir dizi. Ama en azından şiddet içerikli dizilerden iyidir. En iyisi hiç tv izlememek. Ben izlemiyorum. İzlesem de belgesel, çizgi film bi de müzik açıyorum.

Neyse gençler benden bu kadar hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiWhere stories live. Discover now