Duyuru

286 28 14
                                    

Selam gençlik. Ben cringe meslek liseli.

Size cringe watty'deki cringe kitapları eleştirmek için ayrı bir kitap yazacağımı söylemiştim. Yarın o kitabı yayınlıycam öncellikle sizce kitabın ismi ne olmalı ? Ve sizden bir ricam daha var. Watty'de bildiğiniz cringe kitap varsa adını yazın ve mümkünse yazarını etiketleyin.

Aga be işleri büyütüyoruz :) Bu kitabı yazmaya başladığım zamanları hatırladıkça duygulanıyorum. Bir anlık hevesle yazmıştım bu kadar okunacağını tahmin etmiyodum açıkcası. Kitabımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bu arada 5k olmuşuz tekaradan teşekkürler. 💜

Birde bu kitapta yorumlarda birine saygısızlığım olduysa özür dilerim.

Evet bu kitapta benim de hatalarım oldu. Hatta çok saçma eleştirdiğim konular var. Açıp baktıkça cringe oluyorum ehhehe.

Bu arda bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Kitabın ilk bölümünde oppanın anlamından bahsetmiştim. Oppacılar hayran oldukları insanlarla +18 hayaller kuran kişilerdir demiştir. Gerçek anlamının bu olmadığını bende biliyorum. Ben watty + Türkiye versiyonundan bahsediyorum. Bunu da parantez içinde belirttim ama. Biraz geç oldu. Bu konu hakkında üstüme gelmeyin artık.

Birde benim diğer kitabım olan Cringe Üniversitesi kitabımı da kütüphanenize eklerseniz çok sevinirim. O kitap flop kaldı biraz ya. O kitabı bu kitaptan daha çok seviyorum.

Neyse gençler. Benden bu kadar. Hadi Allah'a emanet 🌹🌹

Cringe Meslek LisesiKde žijí příběhy. Začni objevovat