Від автора

546 36 8
                                    

                               
Перед тим, як пролистати цю сторінку – прошу залишитись, бо я маю чудову новину!

Але спочатку...

Нарешті моя книга закінчилась і я дуже рада цьому, не тому що важкий тягар спадає з моїх плечей, а тому що більше шести місяців ця книга припадала пилом у ворді. Лише перед новим 2019 роком я зібралась силами і виклала перші п'ять розділів в улюблений Wattpad. І я кожного дня заходила дивитись на те чи хтось читає мою книгу. Боялась, що нікому не сподобається. Згодом книга почала набирати перегляди і вже зараз майже 10 тисяч переглядів.

Це просто неймовірно!

53 частини . 236 сторінок. 102 418 слів.

І ви завжди були зі мною! Я дякую вам за це!. Дякую за перегляди, голосування і коментарі, навіть якщо вони були про якісь мої помилки! Тому що це означає, що ви уважно читаєте і саме це робить «Клан Ювелірів» кращим, грамотнішим. Ми всі хочемо читати щось нове, грамотне українською мовою!

Спочатку я дуже боялась комусь розповідати, що пишу книгу, тому що соромилась. Не знала, як відреагуть. Але це було колись. Я не соромлюсь тепер сказати. Адже в мене вже є 10 тис. переглядів і це величезна підтримка. Більшість моїх друзів знають про книгу. А дехто навіть читає. І я розумію, що в мене не все ідеально. Є багато помилок, як по написанню так і по сюжету. АЛЕ я навчаюсь! Все приходить з досвідом.

Ще я хотіла цією книгою донести до вас кілька важливих проблем. І мені дуже цікаво чи ви їх зрозуміли і чи я доступно донесла до вас. Якщо вам не складно – можете написати в коментарях під цим розділом.

А тепер саме та новина:

Я вас прошу не спішити відписуватись від мене чи забувати книгу! Тому що я маю у планах написати ще одну! Це не буде продовження! Але наступна книга ще більше пояснить все що відбувається в цих тринадцяти вимірах, прояснить все що ви не зрозуміли і все що я не встигла вмістити в дану книгу. Від вас лише прошу терпіння та трішки часу, щоб я написала кілька розділів наперед. Так як в мене повністю вже готовий сюжет, анотація і обкладинка. Час прошу лише для того, щоб у книги була періодичність.

А тепер з найкращими побажаннями, ваша Tonika~

Клан ЮвелірівWhere stories live. Discover now