Розділ 31

708 49 5
                                    

POV Єгор

- Ти готова?

Коли я зайшов в кімнату вона стояла перед дзеркалом. А від мене її закривала Северин і мама. Які були одягнені в червону і зелену сукню. Я повинен був супроводжувати Аду сьогодні. Охорона в будинку була посилена в кілька разів. До речі, це було не в Барраторі, а в тому самому домі де був бал. Де я познайомився з незнайомкою, яка виявилася моєю сестрою.

Коли Северин і мама відійшли, я побачив її. На ній була довга блакитна сукня, яка гарно підкреслювала її фігуру. Чорт. А я й не представляв, що вона така красуня. Чорне волосся спадало по оголеній спині хвилями. Я дивився на неї і ніби був загіпнотизований. Я роздивлявся кожну її клітинку. Кожну. Ще такого ніколи не було. І це було погано. Вона мені сестра. Я завжди буду відчувати за неї відповідальність. Але мене це не зупинило і я продовжив поїдати її поглядами. Вона стала дуже схожою на Северин. Я підозрюю, що вона і не розуміє, яка в неї влада. Влада над чоловіками. Така ж як і в сестри. І після того, що станеться сьогодні їх шанси зрівняються. І в мене стане ще більше відповідальності. Не хочу, щоб те що було в Корті сталося ще раз з нею чи з Северин.

Вона обернулася і подивилася на мене своїм фірмовим поглядом типу «Ми всі колись здохнемо, краще сьогодні, щоб не мучиться»

- Так.

На мене це не подіяло я продовжував стояти, вивчаючи її поведінку, кут погляду очей, на скільки підіймається їх брова, коли вона чимось незадоволена. І зараз вона не задоволена.

- Єгоре? - заговорила Северин і я вийшов з трансу. - І як тобі?

- Не все..- пробурмотів я.

- Тобто? - здається на мене образилася Северин, через те що я не оцінив її шедевр.

Я почав ритись у себе у внутрішньому кишені і дістав звідти сережки, які ще дуже давно почав робити, і лише сьогодні закінчив. Я простягнув їй, але Северин вихватила.

- Я допоможу, - вона посміхалася і сліди образи вивітрилися, як летка речовина.

- Нам потрібно там бути першими, а не так як любить Сев, після всіх для більшої феєричності.- говорив я, щоб хоча б якось порушити напругу.

- Тут я згодна з Єгором, не хочу бути центром уваги ще до початку. - вставила Ада.

- Ми вже всі готові. - заспокоїла мама. - Що сказав батько?

Клан ЮвелірівWhere stories live. Discover now