23.

5.4K 215 2
                                    

❤❤❤
Ďakujem za každé podporovanie
tohto príbehu. ❤
NikoliatkoSabova
staroflife25
BELAreader02
Aj za krásne číslo 800 videní,
ďakujem.
❤❤❤
Hore si môžete pustiť pesničku na ktorej Mína s Monicou tancujú. 😂
❤❤❤


Odkedy som to Lauren povedala, že som sa bozkávala s Benjamínom ignoruje ma. Už som jej napísala aj správu ale neodpísala. Ani videne mi nedala. V škole tie posledné dni čo chýbali do piatka, hoci sme už spolu sedeli, ignorovala ma. Robila sa ako keby som tam ani nebola. Naozaj ma to trápilo. Chcela som jej to vysvetliť ako k tomu došlo. A...

A?

A že tomu ľutujem, ako som to jemu povedala?

Lebo sama som cítila, že to tak nie je. Práve že som v tej chvíli chcela viac, naozaj viac. Rozhodne som neľutovala. Neľutovala som tie jeho úžasné pery, ktorými ma tak vášnivo bozkával. Ešte teraz keď si na to spomeniem, cítim malé motýliky v bruchu. Vždy sa dotknem svojich pier a cítim ho tam. Naozaj cítim ako keby ich mal aj teraz na tých mojich preložené.

Kráčala som s jemným make upom na tvári do domu, kde sa konala Larisina oslava. Mala som na sebe krátke úzke čierne šaty, ktoré boli z hrubšieho materiálu. Na sebe som si vzala mamin modrý kabátik. Na nohách som mala pančuchy a čižmy v čiernej farbe. Rozhodla som sa byť menej nápadnou.

V hlave mi behal plán, že musím Larisu konfrontovať. Nech ďalej nešíri tie klebety.

Už z diaľky bolo počuť hlasnú hudbu. Čím som sa blížila, tým som pocítila úzkosť, či tam mám prísť. Bolo mi kus blbo, že idem sama. Ale to už bola druhá vec. Nakoniec som sa len z hlboká nadýchla a vykročila dnu do domu, kde hrala hlasná hudba a celý dom smrdel za alkoholom a možno aj niečím iným.

Pomedzi ľudí som zbadala Jareda ako stál kde si pri okne a fajčil cigaretu. Už som sa vybrala k nemu s tým, že bude vedieť, kde môže byť hosteska tohto domu.

Jaredove hnedé očí si ma našli hneď. Pozeral sa na mňa ako kráčal k nemu. V duchu som sa povzbudzovala nech sa mi nezamotá jazyk. No na jeho tvári som zbadala zmätok. Možno aj strach alebo aj nechcenosť. Už sa nesnažil ma nejako zbaliť. Práve naopak. Držať si odo mňa odstup. Aspoň to z neho vyžarovalo.

„Jared, nevidel si Larisu?" Ozvala som sa ako prvá, skôr ako by ma poslal do čerta ani by som nestihla povedať malé písmeno.

Zdvihol ruku hore a palcom ukázal na „parket", kde bol dav ľudí a medzi ne som si všimla Larisu ako ohýba bokmi pri Harrym.

„Ďakujem." Vedela som, že ma tu nechce dlhšie ako tých pár minút, čo som bola pri ňom. Preto som zdúchla preč, skôr ako by ma jeho slova ranili.

Ani som nemusela nikam chodiť. Monica ma hneď zbadala. Ruku si omotala o moje rameno, čím si ma k sebe pritiahla bližšie. Z úst jej bolo cítiť samí alkohol, keď nepatrne na mňa vydýchla.

„Som rada, že si došla." Usmiala sa cez zuby. „Doniesla si si aj frajera?" Chichotala sa až veľmi nenormálne, až som mala pocit, že mesto nej sa rozprávam s bláznom.

„Nie. Ja nemám." Rázne som odvetila.

„Isto? Lebo mne sa zdá, že si mala. Či to...." V tom si zakryla dlaňou ruku. „Hiiii. Zas som sa prekecla. Ja som myslela Bena." To už sa zachichúňala.

„Akého Bena?"

„Benjamín Stone." Zasnene prehovorila. Zaklipkala na mňa očami ako keby pred ňou sám Ben stál.

„Nie!" Vyslobodila som sa z jej ruky. Naozaj už ma to nahnevalo.

„Dáš si?" Sklenenú fľašu vína mi rovno buchla do hrudníka. Bola poloprázdna no i napriek tomu ma to zabolelo.

Najprv som pozrela na ňu, či to myslí naozaj vážne. Z jej tváre sa poriadne nič nedalo vyčítať. Bola skoro mimo. Ledva stála na nohách. Tackala sa zo strany na stranu. Sem tam prižmúrila oči, aby si vôbec videla pred seba. Z úst jej razil samí chľast.

„Dám." Vzala som jej z rúk fľašu a odpila si z nej veľký dúšok. Bolo to červené ríbezľové víno.

Monica ma zdrapla za obe lakte a ťahala na parket ako zmyslov zbavená. "Tú pieseň milujem!" Nahlas mi pri uchu skríkla. Hrala Take It od Dom Dolla.

Ja som si ešte odpila z vína a spolu s ňou sa hýbala podľa melódie. Monica ma sem tam chytila za ruku, čím si ma k sebe pritiahla, čo sme sa od seba obtreli. Okolo nás sa začali motať chalani. Jeden vzal Monicu k sebe. Tá neváhala a už sa mu zadkom opierala o rozkrok. Ku mne prišiel tiež jeden chalan, ktorého som nepoznala. Zrejme nebol z toho mesta.

„Pôjdem sa ešte napiť!" Skríkla som neznámemu do ucha, aby pochopil, prečo mu chcem ujsť. Len prikývol a už si našiel miesto mňa iné dievča o ktoré sa obšmietal.

Mala by som si dať panáka, nielen víno, prebehla mi hlavou.

Kráčala som do kuchyne, už som aj zabudla, že som chcela zájsť za Larisou.

Prešiel mi po chrbte mráz. Hneď som si všimla otvorené okno. Vonku bolo krásne nasnežené. Troška som z okna nakukla, že sa trošku nadýcham z čerstvého vzdychu.

Tu ma niečo stiahlo dopredu. Tým že sme boli na prízemí a okno bolo celkom nízko, tak som bezpečne s pomocou cudzích a veľmi pevných rúk vyšla z domu cez otvorené okno. Dotyčný mi zapchal ústa svojou rukou.

Vytrieštila som oči. Sama som nevidela do muža, ktorý ma takto vytiahol z domu. Muž mal na hlave kapucňu.

Dlho som nečakala. Rukou som sa natiahla po jeho kapucni a stiahla ju dole.

Kúsok AROGANCIEWhere stories live. Discover now