(37 Part) Já jsem nic neřekla!

229 19 0
                                    

Ashley Wood

Promnu si kořen nosu a kouknu k oknu, které je přímo nade mnou.
Kolik je sakra hodin?

Líně se posatím a kouknu se k mojí skříni, kde okontroluji můj odraz v zrcadle. Potom si vezmu telefon a podívám se na čas, s čímž si zívnu.
11:56...

Vyhrabu se z postele a přejdu ke skříni. Vytáhnu si šedé tepláky, které na sebe hned navleču a bílou mikinu, kterou na sebe hodím jen proto, aby mi zatím nebyla zima. Potom se vydám do obýváku.

,,Ale, podívejme se, kdo se nám probudil..." řekne pobaveně Edit, která sedí u stolu. Před sebou má hrnek čaje a notebook.

,,Dobré ráno, Šípková Růženko..." ozve se Alvin a já hned kouknu do obýváku, který je spojený s kuchyní. Sedí rozvalený na gauči a v ruce má telefon.

,,No..." uchechtnu se. ,,Dobré..." řeknu a ruce si skřížím na prsou.
Potom přejdu do obýváku a posadím se vedle Alvina.

,,Byl tu Tae..." řekne potom Edit.

,,Uhm?" vydechnu.

,,Jin nás zve na oběd..." vysvětlí mi Alvin a já zaujatě pokývu hlavou. Potom se kouknu na Edit a nakonec se zakoukám na okno.
No, to bude ještě sranda...

~~~~~

Sleduji můj odraz v zrcadle. Rukami přejedu po mém dlouhém tmavě červeném svetru, který jsem si vzala k mým černým riflím. Vlasy se mi nepovedlo nějak elegantně sepnout, tak jsem je nechala rozpuštěné, tím přeci nemůžu nic pokazit.
Chtěla jsem si obléct něco slušivého a nejít tam jako obyčejně, v nějaké náhodné mikině, kterou vyhrabu ze skříně. Nebrala jsem si žádné řetízky, prstýnky, pásek, prostě nic. Můj obličej nezakrývalo žádné líčení a ani kosmetika.
Sice to je nedělní oběd a budou tam se mnou lidé, na kterých mi záleží, ale nic by se nemělo přehánět.

 Sice to je nedělní oběd a budou tam se mnou lidé, na kterých mi záleží, ale nic by se nemělo přehánět

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Zamyšleně vydechnu a vydám se do chodby. Všimnu si Edity v koupelně.
,,Jdeme?" ozve se Alvin, který vyjde ze svého pokoje. Ohlédnu se na něj.

,,Čekáme na Edit-" povzdechnu si a vytáhnu si z kapsy mobil. Všimnu si, že mi přišla na messangeru od JiMina zpráva. Musím se nad jejím obsahem pousmát a hned mu odepíšu.

,,Nečekáme, jdeme-" řekne Edit a vyjde z koupelny.
Je oblečená celá v černém. Má na sobě i černé boty, na vysokém podpatku. A když se na ty boty tak koukám, tak mě napadá, že by SAKRA neměla chodit doma v botách.
Vlasy má rozpuštěné a její oči zvýrazňuje tmavé líčení.

Vlasy má rozpuštěné a její oči zvýrazňuje tmavé líčení

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
PROBLEMS [BTS] CZWo Geschichten leben. Entdecke jetzt