(31 Part) A co jsi to řešil s Joonem?

257 20 10
                                    

Ashley Wood

Vyjdu z pokoje a JungKook jde hned za mnou. Ruku mi hodí kolem ramen a já mu ruku dám kolem pasu, s čímž se usměji. Je škoda, že Tae a Edit nešli s námi, bylo by to fajn...

,,Ty jsi taková- maličká-" zasměje se JungKook a já po něm střelím pohledem, s čímž musím hlavu trochu zaklonit, abych mu viděla přímo do očí. Moc si mě nepřej...

Když překonáme chodbu, čekají nás schody. Ještě jsem je nepočítala, ale je jich- fakt hodně... ,,Nejsem malá, jen ty jsi moc vysoký... Já mám přiměřenou výšku..." řeknu a on se uchechtne.

Jakmile jsme v dolním patře, všimnu si, že u krbu sedí YoonGi s NamJoonem. Očividně musí řešit něco důležitého, soudím dle výrazů. Chvíli jen tak koukám a pak můj pohled střelí ke Kookiemu. ,,Uhm... Nevím, jestli by jsme je měli rušit-" řeknu a sleduji ho.

,,Hej?" za zády se nám objeví JiMin. Ucítím jeho ruku na mých zádech. ,,Co pozorujeme?" koukne tím směrem a já se pobaveně usměji nad jeho slovy.

,,Nevím, jestli by jsme tam měli chodit..." volnou rukou máchnu směrem ke krbu. ,,Vypadá to na důležitý rozhovor-" řeknu.

V tu chvíli ale Joon řekne pár posledních slov, vstane a vydá se pryč. YoonGi tam jen sedí s takovým nepřítomným výrazem a pak koukne do telefonu.

,,Hele, už podle mě můžeme jít..." řekne JungKook, s tím mě pustí a vydá se za YoonGim. Jdu hned za ním a JiMin mi je hned v patách.

,,Ahoj-" řekne JungKook mile a sedne si vedle něj, s čímž já si sednu na druhou stranu. JiMin si hned sedne vedle mě.

,,Kde je Tae a Edit?" řekne YoonGi a já dlouze vydechnu.

,,Ani jednomu se moc nechtělo..." vypadne nakonec z JungKooka a já na něj kouknu. YoonGi zaujatě kývne a podívá se na něj taky.

,,A co jsi to řešil s Joonem?" optá se JiMin. YoonGi mu věnuje pohled.

,,Něco, co mám říct i tobě..." řekne YoonGi a ukáže na JiMina. ,,Učitelé zjistili, že Jess a Joseph si na pokoj dotáhli chlast a dnes večer chtějí chlastat... HoSeok prej údajně slyšel, jak se o tom bavili na svahu... Nechce, aby jsme se do toho mi dva motali-" řekne YoonGi. To si nemůžou odpustit aspoň na školním výletě? Chápu, že všem v naší třídě je 18 nebo 17, a v druhé třídě, která jela s námi je všem 17 nebo 16, ale tohle je sakra školní výlet a oni by měli poznat limity...

,,V kolik je večerka?" optám se z ničeho nic. Mám pocit, že jsem tu včerejší zaspala...

,,V jedenáct máme být na pokoji..." vypadne z Kooka. Já zaujatě kývnu a kouknu po klucích. ,,Tak hele, mám plán..." řeknu hned. ,,V jedenáct budete u nás na pokoji..." JiMin po mně kouká.

,,Co chc-" začne JiMin.

,,Nechci, aby jste se motali v takových problémech, takže to, že po večerce nebude na svých pokojích je malý problém..." přeruším ho a on zaujatě kývne. ,,A když tam budete s nimi, co vy víte, jak to budou brát učitelé? Jen tam jste? Pijete s nimi?" dodám ještě.

,,To je pravda..." řekne JungKook a já na něj kouknu. ,,Takže před večerkou u nás..." usměje se a já kouknu na hořící krb. Tady je takové teplo oproti tomu, co je nahoře...

~~~~~

Min YoonGi

Otevřu dveře od pokoje a všimnu si May a Josepha sedět na posteli. Vejdu a JiMin jde hned za mnou. Přejdu k mému kufru s vytehnu si z něj mikinu, protože je mi zima.

,,Takže to platí?" uslyším May. Já si zatím obleču mikinu a kouknu do zrcadla.

,,Jo, jasně..." řekne Joseph a já si upravím vlasy v odraze. Vydám se k JiMinovi a sjedu si ho pohledem.

,,Nebude ti zima?" řeknu, když stojím u něj. On se jen pobaveně usměje.

,,Možná..." řekne pobaveně a uhne mi z cesty. Projdu a on je ten, kdo zavře dveře. Vydáme se o pokoj dál.

Já zaklepu. Po chvíli otevře Ash.

,,Tae spinká, takže budeme potichu..." řekne a zazubí se. Pobaveně závrtím hlavou a projdu kolem ní. Kouknu na Edit, která má v ruce mobil a sedí na své posteli. Potom kouknu dolů a hned na posteli pod ní leží Tae, který je otočný zády do místnosti.

Dojdu k posteli naproti s sednu si na tu dolní. ,,Kde je JungKook?" řeknu, když si všimnu, že tu vlastně není.

,,Tady je JungKook-" uslyším od dveří. Jungkook ve volném tričku a teplácích se objeví ve dveřích. Prohrábne si mokré vlasy.

,,Proč jste vlastně tady? Za chvíli je večerka..." ozve se Edit. Ash na ni koukne.

,,No," vydechne JiMin. Potom koukne na dveře. ,,JungKooku, zavři..." řekne.

,,Taky pravda..." řekne Kook a zavře je. ,,Taky každý musí vědět, o čem mluvíme..." uchechtne se.

,,No," řekne znovu JiMin. ,,Jessie a Joseph mají chlast... Po večerce chtějí pít a-" začne.

,,To vážně?" řekne Edit.

,,Mám takový dojem, že do toho jde i pokoj May..." vypadne ze mě. ,,Ale určitě to nebude jen těchhle šest lidí..."

Ashley se bez jakékoli informace vydá pryč. Jungkook se na ni ohlédne a dveře, které nechala otevřené zase zavře.

,,To jsou kokoti..." uchechtne se Edit. ,,Uvědomují si, že z toho můžou mít kurva velký problém?"

,,Podle mě jo, ale asi jim to je jedno..." řeknu pobaveně.

==========

PROBLEMS [BTS] CZحيث تعيش القصص. اكتشف الآن