(3 Part) Ráj pěkných kluků...

704 51 8
                                    

Ashley Wood

,,YoonGi tu bude za chvíli, potom vám to všechno vysvětlím..." řekne náš učitel a my se na sebe zmateně podíváme.

Zaměřím se na blonďatého hocha, který si zrovna sedá na gauč vedle Taeho. Tak- tohle je Jimin? Je velice pohledný... Pohledný? Pardon, ale to je slabé slovo, Ashley...

,,Doufám, že si mimo školu budeme tykat-" jakmile to Jin řekne, do místnosti vejde další osoba. Má rozcuchané blond vlasy a takový nepřítomný pohled. Má bílou mikinu puma a černé roztrhané rifle. Fajn, tak tenhle dům je ráj pěkných kluků...

,,Co ti tak dlouho trvalo?" začne Jin a ten hoch pokrčí rameny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Co ti tak dlouho trvalo?" začne Jin a ten hoch pokrčí rameny.

,,Nemáš mě budit tak brzo..." Tae se začne smát, když to řekl.

,,Jsou dvě hodiny-" řekne pobaveně Tae a Jin koukne jeho směrem.

,,Ty tu nemáš co dělat, musí zkoušet..." poukázal na Taeho náš učitel. On otráveně protočí očima, vstane a vydá se pryč. 

,,Co tady dělají-" zaseknu se, připomínám si v hlavě jejich jména. ,,Jimin a- YoonGi, že?" 

Jimin kývne hlavou a usměje se. ,,Ty jsi Ashley?" optá se a já kývnu. ,,A ty Edit?" optá se a Edit taky kývne. Jimin si zaujatě skousne ret a oskenuje mě od hlavy až k patě.

,,Takže-" Jin splácne ruce. ,,Vánoční besídku si představuji tak, že Ashley, Edit a Jimin budou zpívat a YoonGi vás bude doprovázet na klavír..." řekne a u toho kmitá pohledem mezi námi čtyřmi.

,,Vždyť kluci nechodí ani na naši školu..." řeknu s pohledem upřeným na našeho učitele. 

,,V pondělí nastupují- oba dva-" řekne a ukáže na ně. Jimin se na nás zakření. ,,Tae s JungKookem taky-" JungKookem?

,,Přišlo nám zbytečné nutit je chodit do školy v pátek..." mávne rukou. To, co řekl mě donutí přemýšlet.

V jednom domě bydlí sedm MEGA pěkných kluků... Ani jednomu rozhodně není nad 25 let... Rozhodně to nejsou všichni sourozenci... Jsou teplí? Je trapný se zeptat?

,,Proč všichni bydlíte spolu, jste teplí?" ozve se za mnou Edit a já po ní střelím pohledem. 

,,V téhle domácnosti je to složité-" Řekne Jin a podívá se na dívku za mnou. ,,Jimin a JungKook jsou moji sourozenci, ale- Eh... JungKook je nevlastní..." Což mě znovu dovádí k otázce: Kdo je JungKook?

,,Tae a Hobi jsou nevlastní sourozenci a- NamJoon s YoonGim jsou- vlastně taky- nevlastní sourozenci... Je to- složité a je to na delší vyprávění..." řekne a já si to pomalu začnu dávat dohromady, ale pořád nevidím důvod, proč bydlí spolu...

PROBLEMS [BTS] CZWhere stories live. Discover now