(25 Part) A co z toho budeme mít?

396 28 1
                                    

Edita Moon

,,Máme za pět minut dole sraz..." dveře od pokoje otevře Kook. Kouknu tam a potom kouknu na Taeho, který leží hned vedle mě a na mobilu hraje nějaké hry.

Potom kouknu naproti nám, kde na posteli leží Ashley zády k místnosti.

,,Já už chci lyžovat..." ozve se Tae a telefon položí na stůl. Kouknu na okno.

,,Ve tmě?" řeknu pobaveně.

,,Noční lyžovačka?" řekne a já se zasměji. Ruku mu položím na stehno, zapřu se a postavím se. Z postele vezmu moji mikinu a obleču si ji. Jakmile zase kouknu na Taeho, všimnu si, že on na mě tak divně kouká.

,,Co?" řeknu pobaveně. On jen zavrtí hlavou.

,,Nic..." řekne spíše jakoby to byla otázka a potom se taky postaví. Já kouknu na Ashley.

,,Jdeš, Ashleyno?" uchechtnu se.

,,Hm..." ozve se a potom se Tae zasměje. Ona se jen otočí a položí mobil na políčku nad ní.

,,Ještě chvíli a pak tam vylezu za tebou... A to- tě- ulechtám k smrti..." řekne a já se zasměji.

,,Už jdu..."

Ashley Wood

Zavřu za námi dveře a potom si mobil strčím do zadní kapsy. Vydám se hned za nimi, s čímž si začnu upravovat kapuci od mikiny. Sleduji, jak jdou po schodech a než stihnu vůbec vykročit na první schod, cítím, jak mě někdo chytne za ruku a zatáhne do zadu.

Vůbec než stačím cokoliv udělat, moje záda se střetnou se stěnou a před ústy mi přistane něčí ruka. Potichu vyjeknu od leknutí, ale ruka té osoby to tlumí, takže ze mě vypadne jen tiché kvíknutí.

Zadívám se tomu člověku do očí a trvá mi nějakou chvíli než si vůbec uvědomím, kdo to vlastně je. Ruku položím na jeho rameno a druhou chytím jeho zápěstí, s čímž se ho od sebe snažím odtlačit, jenže on je silnější.

Nakonec to skončí tak, že chytí obě moje ruce a přitiskne je na stěnu vedle mojí hlavy. Svoje tělo natiskne na to moje a ucítím jeho dech na mé tváři, s čímž já odvrátím hlavu do boku.

,,Y-Yoon-Gi-"

Alvin Nolan

,,Vážně?"

,,Vážně, Edit..." řekne pobaveně HoSeok.

,,A vy máte Wi-Fi?" hned řekne.

,,Edit..."

,,Máte nebo ne? Jednoduchá odpověď... Ano nebo ne... Máme nebo nemáme..." začne máchat rukami. Já ji pobaveně sleduji.

,,Máme..." řekne a hned se místností ozve randál.

,,Tak ale jako!" hekne a v tu chvíli ze schodů sejde JungKook a za ním jde skupinka pár holek. HoSeok tam koukne.

,,Tak, když tu jsme všichni-" sleduji JiMina, který se rozhlíží a v tom mi dá jeho chování najevo, že tu všichni nejsme. JungKook se posadí vedle Edit.

,,No, takže..." HoSeok se zhluboka nadechne. ,,Dostal jsem takový nápad, jak vás donutit něco dělat..." řekne a uchechtne se. ,,Budeme každý večer pořádat soutěže, za výhru dostanete body a-"

,,A co z toho budeme mít?" ozve se Edit a já se pobaveně usměji.

,,To je právě to... Moc dobře víte, že z lyžáku přijedeme ve středu..." řekne HoSeok a hned pokračuje. ,,Takže... Kdo to vyhraje, nebude muset jít ve čtvrtek a v pátek do školy... Budou se brát první tři místa..." řekne a celou místností se ozve hlasitá odezva.

V tu chvíli se tu objeví Joon a HoSeok na něj koukne. Joon se opře o gauč za Edit.

Kim NamJoon

Sleduji zezadu vlasy Edit. Nejsou nějaké delší? Uh...

Kdy jsme spolu naposledy mluvili? Je to už déle jak týden... Ah... Jak jednoduše si člověk dokáže navyknout na jinou osobu...

Zhluboka se nadechnu a potom vydechnu. Poslouchám HoSeoka, který jim vysvětluje pár dalších důležitých věcí.

Ashley Wood

Skloní se ke mně. ,,Bojíš se?" řekne. V tu chvíli mi hlavou proběhne, jak se mě kdysi na něco takového zeptal v podobné situaci.

Potichu vydechnu a podívám se na něj. Sleduji chvílemi jeho oči a chvílemi se snažím zpozorovat jeho rty, které se až skoro dotýkají těch mých. ,,Ne..." řeknu potichoučku.

Potom ucítím, jak se dotkne jeho spodní ret mého horního s já se celá oklepu.

,,YOONGI!" uslyším a v tu chvíli vytřeštím oči, jemně sebou cuknu a moje srdce jakoby na pár sekund vypovědělo službu. YoonGi v pár sekundách nestojí, ale leží na zemi.

Kouknu se ke zdroji hlasu, abych se ujistila, že moje přesvědčení je správné. ,,Ashley..." řekne a chytí mě za paži a přitáhne si mě k sobě. YoonGi se mezi tím vyhrabe na nohy.

,,Máš výborné načasování, Kookie..." řekne pobaveně YoonGi a upraví si rukáv. Sleduji ho a potom skloním pohled.

★★★★★









PROBLEMS [BTS] CZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora