∞ 9 ∞

871 89 156
                                    

Merhaba arkadaşlar, geç kaldım yeni bölüm için farkındayım ama sınavlarım vardı hatta bugün bir tane daha vardı. Sınavdan çıktığım gibi gelip yeni bölüm yazdım.

--------------------------

Taekook ikilisinde bir hareketlenme var buna hepiniz tavsınız.

Fakat Sope ve Nammin yerinde sayıyor, benim ise onlara pata küta girişesim geliyor.

Garip olan BU KURGUYU BEN YAZIYORUM!

Sakin olup yavaştan hareketlenmelere geçmem lazım ama Jimin ve Yoongi o kadar soğuk ki pat diye de sevgili olamaz bunlar.

Resmen kendi kuyumu kendim kazdım.

-----------------

Zil çalıp tüm öğrenciler bahçeye boşaldığında Jin ve Jimin yan yana yürüyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zil çalıp tüm öğrenciler bahçeye boşaldığında Jin ve Jimin yan yana yürüyordu.

"Bütün gün başımda ötüp durdun lan!"

"Abartma be!"

"Ne abartması oğlum tüm gün seni sevdiğin ile bağlamam konusunda konuşup durmadın mı?"

"Yani biraz yapmış olabilirim..."

"Biraz mı? Sen delirmişsin. Bir daha ağzını ağarsan gerçekten seni lanetleyeceğim."

"Ben senin en yakın arkadaşınım, beni lanetleyemezsin. Ayrıca onunla bağlanmak için ne yol varsa denemek istiyorum, beni anlamalısın."

"Seni anlıyorum ama bu ipler bu şekilde bağlanmıyor. Gerçekten özür dilerim Jin ama bir yolu olsaydı ne yapacağımı biliyorsun."

"Özür dilemene gerek yok Jimin. Ben eğer bunu yapabilseydin benim için düşünmeden yapacağının farkındayım. Sadece seninle uğraşmak hoşuma gidiyor."

"Söz veriyorum bunu senin için araştıracağım, büyük annemle konuşacağım belki o bir şeyler biliyordur. Büyükbabamın bana anlatmadığı ama ona anlattığı bir şeyler olmalı, öyle değil mi?"

"Bir umut var mı?"

"Sanmıyorum, sonuçta biz Tanrı değiliz Seokjin sadece güzel bir yetenekle dünyaya gönderildik hepsi bu. Fakat denemeye değer, senin için denemeye değer çünkü sen benim kardeşimsin." Jin sırıtarak kısa boylu arkadaşına sıkıca sarıldı.

"Bırak beni gereksiz yakınlık sınırındasın."

"Jimin gerçekten insanlarla arana mesafe koymak istediğine emin misin? Çünkü senin yumuşacık, sıcacık bir kalbin var ve ne olursa olsun insanlar bunu fark edebiliyor."

"Yanılıyorsun ben sadece seni kırmıyorum."

"Hadi oradan be! Jeongguk bugün yanına gelip senden yardım istediğinde de geri çevirmedin. Bu arada Taehyung ile aralarında ne olduğunu sordun mu? Meraktan öleceğim."

THE RED THREAD OF DESTINYWhere stories live. Discover now