∞ 6 ∞

1K 96 164
                                    

Merhabalar efendim.

Size BİR RESİM ile TAEKOOK ilişkisini özetleyeceğim.

Aslında kurgunun içindeki tüm çiftlerin birbirine karşı tutumu ama en çok da TAEKOOK (:

Resimden hemen sonra hikayeyi keyifle okuyabilirsiniz...

--------------------------

--------------------------

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben bıktım. Gerçekten bıktım sizden!" Bay Sangki ileri geri volta atarken elleri tam arkasında birleştirilmiş, ilkbaharın gelmesiyle hava iyice ısındığından orta yaşlı adamın alnında terler birikmişti. "Size ceza vere vere tüm okulu baştan yarattım resmen. Okul ilk açıldığı zamandaki gibi pırıl pırıl oldu. Ben artık yarın ne yapayım diye düşünürken bocalayıp Google'da ilginç okul cezalarını aratıyorum, çocuklar. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Bıktım vallahi!" Bununla birlikte cezaya kalanlar kıkırdamaya başladı.

"Oğlum Muçaki'yi delirttik sonunda, adam ayaklarıyla konuşuyor." Teahyung bunu söylemek için az kalsın Jeongguk'a dönecekti ama hemen rotasyonunu kısa boylu arkadaşına yöneltip sessizce fısıldadı. Ona söylemek istemiyordu çünkü Jeongguk bugün tersinden kalkmış gibi öfkeliydi ve Taehyung'a yüz vermiyordu bu yüzden onunla muhatap olmak yerine kısa boylu arkadaşına söylemeyi tercih etmişti.

Yoongi ise bilmem dercesine omuzlarını yukarı aşağı oynattığında Jeongguk ortaya atıldı "Yüzüne bakmaya değmeyecek biri mahluk olduğun için de olabilir tabii."

"Sabahtan beri ne istiyorsun lan sen benden, ne yaptım da laflarınla iğnelemeye çalışıyorsun?"

"Yok bir şey!"

"Var bir şey ama dur bakalım sonra gazını alırım senin. Şimdi rahat dur yerinde yemin ederim Muçaki'nin önünde döverim seni."

"Siktir git şuradan. Sen vuracaksan ben de öyle bakacak değilim, dene de olacakları gör."

"Jeongguk. Bak kardeşim, şansını fazla zorluyorsun. Şuan ne kadar da düzgün ve küfürsüz konuşuyorum farkındasın değil mi? Bu şansını gereğinden fazla zorladığının bir göstergesi."

"He hee, sanki zorlasam ne yapabileceksin en fazla."

 Elini sinirle kaldırıp geri indirdi ve Yoongi'yi kolundan yakaladı. "Yoongi benimle yer değiştir elimden bir kaza falan çıkacak." Taehyung Jeongguk'un keyfinin yerinde olmadığını fark ettiğinden beri bir kere bile şakalaşmamış ya da küfür etmemişti. Yoongi onun şu anda ne kadar çaba sarf ettiğini, çok sinirli olmasına rağmen Jeongguk'a bir şey yapmaktansa bu şekilde davranmayı seçtiğini çok iyi biliyordu. Onlar şakalaşırken birbirlerini hırpalarlar ama asla gerçek anlamda birbirinin canını yakmazlardı.

İşte bu yüzden Yoongi, Taehyung ciddi anlamda bir şeyler yapmadan onunla yer değiştirdi.

"Ne oldu oğlum size bugün, bu sefer oyunda sen mi onu öldürdün?" Namjoon arkadaşına soruyu yöneltip hemen ardından Bay Sangki'ye döndü. "Hiç sorun değil Bay Sangki biraz daha düşünürseniz harika bir ceza bulacağınıza eminim."

THE RED THREAD OF DESTINYWhere stories live. Discover now