∞ 8 ∞

994 97 144
                                    

Merhaba arkadaşlarrrrrrrrrr

Bu bölüm Taekook ikilisinin neden kavga ettiğini öğreneceksiniz.

Vhope kankalığının dibini göreceksiniz.

Medyada Mamamoo bebeklerim var.

-------------------

İlkbaharın gelişinin habercisi olan bir diğer belirti de turistlerdir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İlkbaharın gelişinin habercisi olan bir diğer belirti de turistlerdir. İlkbahar ve yaz aylarında kocaman gözlü insanlar görmek şu an da Hoseok ve Taehyung'u hem güldürüyor hem de biraz kıskandırıyordu.

Kim güzel kocaman gözler istemezdi ki?

Bu ikili yan yana taşlı yolda yürürken nefes nefese kalmışlardı. "Oğlum... Tanrı... Wooaağğğ! Tanrı cezamızı versin!" ellerini poşetlerin izin verebildiğince dizlerine dayayıp biraz soluklandı. "Bizi buraya gelmek için kim gaza getirdiyse Tanrı belasını versin!"

"Sen yaptın ya salak! Sen demedin mi Namsan Park'a gidelim oradan da kuleye çıkıp kuş bakışı bizimkilere tepeden bakarız, sonra da büyüklük taslarız diye..."

"Tamam, Tanrım söylediklerimi geri alıyorum, bela falan verme. Yeterince tepetaklak haldeyiz bir de üzerine bir başka bela eklenirse sağ çıkamayız bu işten." tekrar toparlanıp esmer oğlana döndü. "Peki sen neden beni durdurmadın akıllı?"

"Ne bileyim be, sen her şeyi ısmarlayınca ayıp olmaması için istediklerini yapayım dedim."

"Oğlum aptalca bir şey yaparsak durduralım birbirimizi. Bak şuan götümden nefes alıyorum, dans pratiği yaptığımda bile bu hale gelmiyorum lan!"

"Hah! Ben sanki şuan mantıklı düşünebiliyor muyum? Gelmiş bana durdur, diyor. Ona bakarsan hamburgerleri, sütleri alıp şu an Namsan kulesine yürümemiz de aptalca. Geri mi dönelim?"

"Yok, onca yolu gelmişken geri dönmemiz daha aptalca olur. Wooaaağğğğğ!" Hoseok sinirle sızlanmaya başlayınca Taehyung gözlerini devirdi. "Delireceğim bacaklarım koptu. Neden yaptık biz bunu? Ağğğğ!!!"

"Biri sana bu şekilde tepki verdiğinde sesinin normalden çok farklı olduğunu söyledi mi? Yapma lütfen." Hoseok ona inat hala sesini kalınlaştırınca Taehyung bir tane kıçına geçirdi. "Hayır, anlamıyorum neden tanımadığım birinin gazına gelip buralara kadar geldim ya? Bir de bizimkilere tepeden bakarız diye kandırdın beni. Bizimkilerin haberi olmadıktan sonra tepelerinden helikopterle geçsek ne bok olacak? OFF BEN APTALIM. ASIL APTALLIK, BENİM ŞUAN BURAYA GELMEM!"

"Taetae..."

"Ne?"

"Kulenin giriş ücretlerini sen versene. Yemeklerle yol parasını o kadar hallettim, hadi göreyim seni! Yani normalde yine ben verirdim ama harçlığım bitti bile."

"Olur! Hatta iki kişilik kampanya yapıyorlar şu turistler için, onlardan yararlanırız."

"Çok zekisin kardeşim! Seni uygun bir vakitte öpmek isterim."

THE RED THREAD OF DESTINYWhere stories live. Discover now