∞ 4 ∞

1.2K 125 199
                                    

Bu hala bir SOPE hayran kurgusudur, sakın sinirlenmeyin lütfen. :/

Sope'dan başka her shipi gördük. Yeter lan.gibi laflar ediyorsanız... 

BİR DURUN KARDEŞİM BAM BAM BAM NASIL SOPE YAZAYIM BİR GİRİŞ GELİŞME SONUÇ OLSUN.

Sabrınız için teşekkürler.

Keyifli okumalar dilerim... (:

------------------------

Tanrı kesinlikle espri anlayışı olan bir varlıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tanrı kesinlikle espri anlayışı olan bir varlıktı. Zaten dünyaya şöyle bir bakınca bu hemen anlaşılıyordu fakat bu espri anlayışı komediden çok kara mizah üzerine kuruluydu. (YN: Kara mizah: ciddi olunması gereken konularla komedi yapılmasıdır. Din, akıl hastalıkları gibi...)

Aksi halde Yoongi'ye gümüş kaşıkla sunduğu Jin'i vermemesi nasıl açıklanabilirdi?

Jin'in ruh eşi yoktu.

Yoongi'nin de yoktu.

Neden birbirlerine bağlanamamışlardı? Yoongi bunun için günlerce yalvarmamış mıydı?

Kuvvetlice öksürürerek nefesini düzeltmeye çalıştığında aynı zamanda etrafı kolaçan ediyordu.

"Lütfen yanıma gelmesin. Gelmesin!" Ruh eşleri bağı takip edip eşlerinin peşine düşer miydi hiç bilmiyordu. Tanrı aşkına hiç ruh eşi olmamıştı, zaten bu sadece bir defa olan bir şey değil miydi? Yoongi gerçekten delirmek üzereydi. Eli bu sefer heyecandan değilde korkudan atan kalbinin üzerindeydi öylece soluklanarak aynadaki yansımasına bakıyordu. "Sana minnettar olduğumu mu söylemiştim?" Dedi yukarı doğru bakarken. "Geri alıyorum!"

Sırtını duvara dayayıp aşağı doğru kaydı ve serçe parmağındaki kırmızı ipe bakıp sinirle zemine vurdu. "Mizah anlayışın hiç komik değil." Dedi yaratıcıya. Olanlar tamamen bir şaka olmalıydı.

Onunla eşleşemezdi!

"Lütfen tüm bunlar bir rüya olsun!"

∞ ∞ ∞ ∞

Yaklaşık 6 - 7 dakika önce

Ayakları bahçe zeminine değdiğinde havada süzülen ipi takip etti. İpin bittiği nokta tam da sarı saçlı çocuğun dikildiği noktaydı. Yani ip doğru yere uzanmıştı çünkü Jin'de oradaydı.

Ama ipin bağlı olduğu kişi Jin değildi...

Jimin'di!

Kırmızı ip tam sırtına uzanmış kalbinin olduğu kısımdan içeri girmişti. Yoongi ne yapacağını bilemeden orada dikildi, arkadaşına ne diyecekti? Daha doğrusu bunu Namjoon'a söylemeli miydi?

Ama bu mümkün değildi ki, olamazdı!

OLMAMALIYDI!

Yoongi küçük bir çocukken bu ipleri görmeye başlamıştı ve bu ipler daima çiftlerin parmağına bağlı olurdu. Ayrıca Yoongi görmüştü, hepsi bahçede oturup sohbet ederken bir şekilde Jimin'in ellerini görmüştü, Jimin'in serçe parmağında bir ip yoktu! Hatta sonradan yanına gidip yakından da bakmıştı, ip kesinlikle yoktu buna yemin edebilirdi.

THE RED THREAD OF DESTINYWhere stories live. Discover now