Την είδε να φιλιέται με άλλον...

130 6 1
                                    

3 μέρες μετά και δεν έχει γυρίσει! Δεν έχει απαντήσει στα τηλέφωνα ούτε έχει δώσει σημάδι ότι ζει.

Η Ναταλία είναι τόσο θυμωμένη με τον εαυτό της, στεναχωρημένη για την συμπεριφορά της και Θέλει να πεθάνει.

Άρχισε να παίρνει μεγάλες δώσεις από φάρμακα προκειμένου να αυτοκτονήσει. Δεν τα κατάφερνε σχεδόν ποτέ να πάρει ένα κουτί χάπια σε μία μέρα γιατί ερχόντουσαν φίλοι και συγγενείς για να την παρηγορήσουν.

Τα κανάλια έγραφαν το όνομα τους με την φωτογραφία του αναζητώντας τον. 

Αυτό συνεχιζόταν για περίπου έναν μήνα. Μέχρι που η Ναταλία σταμάτησε να ψάχνει και προσπαθούσε να συνεχίσει την ζωή της. Έβγαινε καθημερινά σε μπαρ για να γνωρίσει κόσμο αλλά κανένας δεν της φαινόταν τόσο καλός όσο ο Λουκ.

Ο Λουκ δεν την ξέχασε ούτε λεπτό. Δεν απαντούσε στα μηνύματα, στα τηλέφωνα και δεν ήθελε να βρεθεί αυτόν τον μήνα για να την κάνει να τον ψάξει, να τον θελήσει ποιο πολύ, να πάρει πίσω όλα όσα είπε. Ποτέ δεν κράτησε απόσταση όμως από εκείνη. Όπου πήγαινε η Ναταλία αυτός σκιά της. Δεν την άφησε ούτε λεπτό από τα μάτια του.

Στεναχωριόταν αφάνταστα όταν την έβλεπε να κλαίει για εκείνον αλλά ήταν αποφασισμένος να μην γυρίσει. Μέχρι που....την είδε να φιλιέται με άλλον. Δεν ήταν τυχαίο. Δεν την τράβηξε ο άλλος, δεν αντιστάθηκε καν. Η Ναταλία τον τράβηξε και τον φίλησε παθιασμένα. Αυτός την σήκωσε στον αέρα και την καθοδήγησε προς τις τουαλέτες

Εγώ με Εσένα; Πλάκα μου κάνεις!? Where stories live. Discover now