Alıntı :)

2.8K 293 51
                                    


Berat karşısındaki kızın suratına güçlükle baktı. Buraya gelmesi bile başlı başına hataydı bunu biliyordu..

"Senin bir suçun yoktu Berat.." dedi Fulya bütün samimiyetiyle..

Berat yaş dolu gözlerini kırpıştırdı dudaklarını ezerek.

"Ben böyle olsun istemedim!"

Genç adamın pişmanlığını hissettirdiği sesi
Fulya'ya ulaştığında, anlayış dolu ifadesinde bir gülüş belirdi. "Çocuktum!" dedi. "Hem bunu senin bilmemen gerekiyordu ama senin çok zeki olduğunu unutmuşum.."

Berat kafasını iki yana salladı. "Ben onu çok sevdim Fulya.." dedi sessizce. "Kendimi bildim bileli bir tek onu sevdim.."

"Biliyorum.." diye fısıldadı Fulya. "Peki, neden hala mutsuz kardeşim Berat?"

İşte bu sorunun cevabını o da çok merak ediyordu. Adım atamaması belki de korkusundandı.. Ya da vicdanının rahatsızlığından..

"Biliyor musun, her şeye olan cesaretim Feray'ın karşısında zerre kalmıyor.." dediğinde Fulya'nın suratında alaylı bir ifade belirdi.

"İşte ona aşk diyoruz.." yanıtını verdi. Genç adam bakışlarını gecenin karanlığına çevirip başını salladı. Yumruk yaptığı elleri ceplerinde zonkluyordu adeta. Uzun boyuyla bir ileri bir geri sallandı ve omuzlarını silkerek, "Her neyse, senin adına çok sevindim.." dedi kızın parmağındaki tektaşı işaret ederek. En azından birileri mutluydu. Suratında hafif bir gülümseme belirdi. "Mutlu olmayı herkesten çok sen hak ettin.."

Fulya parmağındaki yüzüğe bir bakış attı. Hayatında verdiği en doğru karardı ona göre.. Hayatın ne getireceğinden habersiz yola çıkmıştı.. Ve o yolda kaderine rastlamıştı.. Genç kız derin bir nefes çekti. Birileri bu adamı yola getirmek zorundaydı. Çünkü onu çok iyi tanıyordu.. Kardeşine neden uzak durduğunu çok daha iyi biliyordu.. Vicdan sandığı engeli bir şekilde yok etmek zorundaydı. Ve bunu bu gece yapacaktı..

"Sana çok net olacağım Berat." dedi adama bir adım daha yaklaştı. Gözleri masumiyetine nazaran kısıldı ve tehlikeli bir hal aldı.

"Bu geceden itibaren, eğer kardeşimi bir gün bile olsun üzgün görürsem o zaman benden kork! O zaman bu eller yakana yapışır, vicdanını sorgular!"

Berat kızdan böyle bir tehdit beklemediği için şaşkın bir halde kalakaldı. Fulya, adamın yanından ayrılmak için hareketlendiği esnada Berat'ın sorusuyla duraksadı.

"Neden bana bu iyiliği yapıyorsun?" diye sordu şüpheyle.

Genç kız, durduğu yerde sadece başını çevirdi ve Berat'ın sorgulayıcı gözlerine baktı. İnce dudakları kenara doğru kıvrıldı.

"Çünkü mutlu olmayı hak eden bir tek ben değilim!"

❤❤❤

Bir güzellik yapalım geceye bir alıntı bırakalım dedik ❤

Pek adetim değildir ama bu sefer hanımcılık kazanmadı 😒 Anladınız siz onu.. 😂😂

Gelecek sahnede olmazsa bir sonrakinde olacak kafamda baska seyler var.. Cok egleneceğuuukkk 😍

Seviliyorsunuz.. ❤

SEVDANA GÖNÜL VERDİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin