Κεφάλαιο 8

2.2K 182 30
                                    

"Τι έγινε;" ρώτησα και πάλι, ενώ πήρα την βαλίτσα μου. 

"Το ξέρω πώς κάτι έγινε." συνέχισε. Τον προσπέρασα και άρχισα να περπατάω στο διάδρομο. 

"Νοπ. Καλύτερα να το αφήσεις." του απάντησα. Γυρνώντας να κοιτάξω μπροστά μου, είδα τον Νάιαλ να ανεβαίνει τις σκάλες. 

"Είσαι έτοιμη;" με ρώτησε. "Φίλε, δεν ήξερα ό,τι ήσουν εδώ, νόμιζα ήσουν ήδη κάτω." απευθύνθηκε στη συνέχεια στον Στάιλς. Εκείνος έγνεψε και μας προσπέρασε, κατεβαίνοντας κάτω πιο γρήγορα.

"Τι έπαθε;" ρώτησε ξανά ο Νάιαλ όταν μείναμε μόνοι.

"Απλά ήθελε να δει αν χρειάζομαι βοήθεια..." είπα ψέματα για να αποφύγω ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν.

Το να μπαίνει κανείς σε ένα από τα διάσημα λεωφορεία των τουρ για πρώτη φορά είναι πιθανότατα μοναδική εμπειρία για τους περισσότερους. Για μένα όλο το στρίμωγμα ήταν εκνευριστικό. Εγώ μαζί με άλλους από το συνεργείο, είχαμε ένα "δωμάτιο" στο ίδιο λεωφορείο με τις διασημότητες της παρέας. Αφού άλλαξα στο μικροσκοπικό μπάνιο, αποφάσισα να πάω κατευθείαν για ύπνο. Οι κουρτίνες που αποξένωναν το "κρεβάτι" από τον υπόλοιπο κόσμο ήταν το μόνο πράγμα που πραγματικά μου άρεσε και έχοντας τα αγαπημένα μου τραγούδια να ηχούν στα αυτιά μου σε συνδιασμό με την κίνηση του οχήματος, συντέλεσαν στο να με πάρει ο ύπνος ακόμα γρηγορότερα. 

~

 Το επόμενο πρωί ξύπνησα λίγο νωρίτερα από όλους. Βρήκα έτσι την ευκαιρία να πάρω τον χρόνο μου προκειμένου να ετοιμαστώ, για άλλη μια φορά μέσα στο μικροσκοπικό μπάνιο. Ίσως το πιο εκνευριστικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Στο τέλος όμως της ώρας επιβίωσα και ήμουν έτοιμη να φάω. Κάθησα σε ένα μικρό τραπεζάκι λίγο πιο πέρα, παρέα με μια σακούλα πατατάκια που βρήκα και αποφάσισα να στείλω μηνύματα στους φίλους μου πίσω στο σπίτι, όπως επίσης και στην μητέρα μου. Για έναν περίεργο λόγο δεν αισθάνθηκα έτοιμη να ακούσω τις όποιες θεωρίες της Άλισον σχετικά με όσα έγιναν χθες με τον Ρόμπερτ.

"Καλημέρα." η γνώριμη και πλέον ανεπιθύμητη φωνή του Ρόμπερτ ακούστηκε και συνεχίζοντας να κοιτάω στην οθόνη του κινητού μου, ήμουν έτοιμη να με βρίσω που εμφανίστηκε με το που άρχισα να σκέφτομαι αν πρέπει ή όχι να πάρω την συμβουλή της Άλισον σχετικά με το θέμα. 

"Κοίτα Σαμ_" ξεκίνησε να λέει.

"Εσύ κοίτα." τον διέκοψα. "Προφανώς δεν κατάλαβες καλά τις προθέσεις μου, οι οποίες ήταν καθαρά φιλικές. Δεν πειράζει, αλλά δεν χρειάζεται να συνεχίζεις.." είπα και έκανα να απομακρυνθώ. 

She's not afraid 2: H επιστροφήWhere stories live. Discover now