Update

1.6K 137 8
                                    

Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε περίπτωση που νομίζατε ότι είναι καινούριο κεφάλαιο, το οποίο ξέρω πως έχει αργήσει, μα έχω γράψει μόνο το μισό. 

Αυτό που ήθελα να πω είναι πως το She's not afraid 2, όπως και το προηγούμενο βιβλίο, έχουν χαρούμενο και αστείο περιεχόμενο, και δεν θέλω αυτό να αλλάξει.

Τις τελευταίες μέρες ήταν -και είναι- πολύ δύσκολο για μένα να γράψω την συνέχεια, επειδή προσωπικά δεν είμαι "χαρούμενη" και δεν θέλω αυτό να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία της Σαμ, ή στο ύφος της ιστορίας. 

Έτσι λοιπόν, για λίγο καιρό θα συνεχίζω μόνο την άλλη ιστορία που γράφω αυτό τον καιρό, Counting Stars, η οποία είναι πιο "σκοτεινή" και μπορώ να δώσω νόημα και συναίσθημα στις λέξεις που γράφω. 

Ζητάω ξανά συγνώμη. Προσπαθώ να ξεπεράσω αυτή την φάση και ελπίζω να μπορέσω σύντομα να ξανασκεφτώ καινούριες ατάκες της Σαμ που θα σας κάνουν να γελάσετε όπως παλιότερα! Δεν θέλω όμως να γράψω κάτι που δεν θεωρώ εγώ αρκετά καλό μόνο και μόνο για να το γράψω, και θέλω πάντα να σας δίνω ότι καλύτερο μπορώ! 

Λέγοντας σύντομα θέλω να πιστεύω πως εννοώ απλά μερικές μέρες! Μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Counting Stars αν θέλετε. 

Μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα, να κάνετε κόμμεντ ή να γράψετε στον τοίχο μου οτιδήποτε θέλετε και θα σιγουρευτώ να το διαβάσω και να απαντήσω! 

~I still love you all~ 

She's not afraid 2: H επιστροφήWhere stories live. Discover now