Κεφάλαιο 11

982 95 7
                                    

Το προηγούμενο βράδυ με βοήθησε να καταλάβω σιγά σιγά πως βγαίνουν στην επιφάνεια πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν είχα ιδέα πως υπήρχαν. Η έκπληξη της Άλι ήταν στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς: να μου δείξει πως για χρόνια ήμουν μονάχα μια διάσταση της Σαμ, ενώ αγνοούσα όλες τις υπόλοιπες. Αν και δεν είμαι σίγουρη πως η ίδια η Άλισον ήθελε να μου μεταδώσει το μήνυμα αυτό.

Τις σκέψεις μου διέκοψε η ίδια η κοπέλα "Σε λίγο θα φας μαρμελάδα από την μύτη..." είπε κουνώντας τα χέρια της μπροστά από τα μάτια μου για να με επαναφέρει. Όταν το συνειδητοποίησα καθόταν ήδη δίπλα μου γελώντας μαζί μου. Μου πρόσφερε μια χαρτοπετσέτα και σκούπισα τα υπολείμματα μαρμελάδας από το πρόσωπό μου.

Δεν μου πήρε πολύ να καταλάβω πως τόση ώρα στο χώρο ήταν και οι Νάιαλ, Λίαμ και Λούι, οι οποίοι επίσης γελούσαν μαζί μου. Αυτό ωστόσο δεν με πείραξε, αλλά άρχισα και εγώ μαζί τους να γελάω, παρόλο που γνωρίζω πως οι σκέψεις μου ήταν πιο σοβαρές από αυτές που τα παιδιά νόμιζαν πως έκανα.

Στην πόρτα στάθηκε για ένα λεπτό ο Χάρρυ, όταν αγουροξυπνημένος ακόμη μας έπιασε να γελάμε. Πήρε τη θέση του στο τραπέζι και πήρε λίγο καφέ, φρούτα και ένα τοστ.

"Παιδιά σε μία ώρα να είστε έτοιμοι γιατί το πρόγραμμα άλλαξε και θα πρέπει να κάνετε πρόβα για το σημερινό σόου. Που είναι ο Μάλικ; Φροντίστε όλοι να είστε στο σωστό σημείο σε... λιγότερο από πενήντα εννέα λεπτά!" τα μάτια του Ρόμπερτ συνάντησαν τα δικά μου για μια μονάχα στιγμή όσο μιλούσε και έδινε οδηγίες στους υπόλοιπους, και ποτέ ξανά μέχρι να χαθεί από το οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω αν αυτό με πείραξε ή όχι, αλλά δεν θα ήθελα να υπάρχουν παρεξηγήσεις, αφού απ' ότι φαίνεται θα τριγυρνάω εδώ για αρκετό καιρό ακόμα.

***

Το υπόλοιπο των ημερών κύλησε αρκετά ομαλά. Πέρασα πολύ χρόνο με τα πέντε αγόρια αλλά κυρίως με την καλύτερή μου φίλη, η οποία μου είχε λείψει τόσο πολύ, όσο είχα αφήσει τον εαυτό μου να ασχολείται μονάχα με τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί και ακόμα παραμένουν άλυτα.

Δεν κατάφερα και ούτε θέλησα ποτέ να φύγω μακρυά από την παρέα προκειμένου να μιλήσω με τον Ρόμπερτ και να λυθεί η παρεξήγηση ανάμεσά μας όμως ίσως το κάνω τώρα που θα είμαστε και πάλι χωρίς την Άλι. Ήταν αναμενόμενο να περάσουν οι μέρες και να πρέπει να αναχωρήσουμε για μια άλλη πόλη, όμως αυτό σήμαινε και την αποχώρηση της Άλισον για το σπίτι, χιλιόμετρα μακρυά από εκεί που θα βρίσκομαι εγώ για τον επόμενο καιρό.

She's not afraid 2: H επιστροφήDonde viven las historias. Descúbrelo ahora