Κεφάλαιο 12

807 90 19
                                    


Η ημέρα κύλισε όπως κάθε άλλη, περνώντας χρόνο με τα αγόρια, κάνοντας πλάκα κατά τη διάρκεια που θα έπρεπε να «εργαζόμαστε» και γενικότερα περπατώντας πέρα δώθε ανάμεσα σε δωμάτια, καμαρίνια και όλα τα συναφή.

Έχοντας γυρίσει στο ξενοδοχείο και αποφασίσει ότι όλοι είμαστε αρκετά κουρασμένοι για να συνεχίσουμε, θυμάμαι πως η μέρα για μένα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Για την ακρίβεια ακολουθεί το δυσκολότερο μέρος της, καθώς ποτέ δεν ήμουν καλή στους μακροσκελείς διαλόγους περί προβλημάτων που αφορούν την σχέση μου με άλλα άτομα. Κυρίως όταν αρχίζω να καταλαβαίνω πως εγώ έχω δημιουργήσει το πρόβλημα.

Παρά όμως την ανάγκη μου να μείνω μακρυά από τέτοιου είδους συζητήσεις δεν θα μπορούσα να αρνηθώ το αποψινό. Μόνο στην ιδέα πως για τον επόμενο καιρό απέναντί μου θα έχω έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του εξαιτίας μου με κάνει να αισθάνομαι άσχημα και πραγματικά προτιμώ μερικές στιγμές αμηχανίας παρά ολόκληρες μέρες.

Κάπως έτσι, με αυτές τις σκέψεις να έχουν κατακλύσει το μυαλό μου, προσπάθησα να μαζέψω τυχόν προσωπικά μου αντικείμενα τα οποία έχω παρατήσει σε διάφορα σημεία του δωματίου.

Παράλληλα φέρνω στην μνήμη μου και το σκηνικό στο δωμάτιο του Στάιλς, προσπαθώ να θυμηθώ τόσο το γράμμα όσο και τα λόγια μου, τις δικές του απαντήσεις, και αναρωτιέμαι αν ήμουν πολύ σκληρή στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα, ή ακόμα και άδικη.

Η πόρτα χτυπά για άλλη μια φορά μέσα στη μέρα και τώρα δεν έχω καμιά αμφιβολία για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω της. Μονάχα το αγόρι με τις μακριές πλέον μπούκλες, έτοιμο να πάρει τις απαντήσεις που τόσο καιρό αναζητούσε και που τόσο καιρό εγώ είχα κάνει να αλλάξει συμπεριφορά.

"Γεια" είπα δειλά όταν τον αντίκρισα και τον άφησα να περάσει στο δωμάτιο.

"Γεια" είπε με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Δεν είναι λοιπόν μόνο για μένα δύσκολο αυτό.

"Συγνώμη αν σε αναγκάζω να κάνεις κάτι που δεν θες..." ξεκίνησε να λέει.

"Τι εννοείς;" τον διέκοψα.

"Μπορεί απλά να υπερβάλλω όμως αισθάνομαι πως έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση και επιπλέον δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με εκείνο το γράμμα..." αποκρίθηκε και μάλλον βουτάμε στα βαθιά από πολύ νωρίς... Ίσως έτσι λήξει το θέμα πιο γρήγορα.

She's not afraid 2: H επιστροφήWhere stories live. Discover now