~Τ Ρ Ι Α Ν Τ Α~

23 9 4
                                    

Κat, ξημέρωμα της επόμενης ημέρας...

Η Kat βρισκόταν ακόμη στο κέντρο της αίθουσας και ο Dragonar την περιτρίγυριζε. Αυτή ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Τόσο καιρό δεν είχε σκεφτεί ότι εκείνη την ημέρα, εκείνη την φορά που φορά που μεταμορφώθηκε, είχε δείξει την πρακτική της ταυτότητα. Δεν το είχε καν διανοηθεί ότι έτσι θα πλησίαζε ο θάνατος της...

"Τι σκέφτεσαι, Katniss; Γιατί είσαι σιωπηλή;", ρώτησε ο Dragonar και σήκωσε το πηγούνι της Kat ώστε οι ματιές τους να συναντηθούν. Η Κat ξανακατέβασε το πρόσωπο της,"Δεν το περίμενες, έτσι; Η μεγάλη Kat Burton, η ιδιοφυΐα να πέσει σε παγίδα... Πρέπει να πλήγωσε την περηφάνια σου, όμως έτσι λειτουργούν τα πράγματα...", ο Dragonar ξανασήκωσε το βλέμμα της, "Οι ήρωες ποτέ δεν κοιτούν κάτω. Μόνο οι δειλοί. Είσαι εσύ δειλή;"

Η Κat δεν έδωσε σημασία στα λεγόμενα του, ήταν χαμένη στις σκέψεις της.

"Μη με αγγίζεις...", του είπε αηδιασμένη και έδιωξε το χέρι του. Ο Dragonar μόρφασε έκπληκτος από αυτη την κίνηση της Kat, "Θέλω να μιλήσω στον Ray...", του είπε απεγνωσμένα.

"Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, Katniss.", γέλασε, "Μου αρέσει που δεν με φοβάσαι, έχεις τσαγανό."

"Γιατί να σε φοβάμαι; Σύντομα ούτως ή άλλως θα είμαι νεκρή...", του είπε ειρωνικά.

"Πώς είσαι τόσο σίγουρη για αυτό; "

"Και σε τι ακριβώς θα σου είμαι χρήσιμη αφού κερδίσω τους άλλους; Εσύ θα έχεις το πάνω χέρι και εγώ θα σου είμαι πλέον άχρηστη!"

"Katniss, είσαι το μεγάλο χαρτί... Δεν θα σε έβλαπτα ποτέ... Αντίθετα θέλω να σε έχω υπό την προστασία μου... Είσαι ιδιαίτερη..."

Τι στην ευχή της έλεγε, σκέφτηκε η Κat. Ο Dragonar ερχόταν όλο και πιο κοντά της και αυτή δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Η συμπεριφορά του ήταν περίεργη, πρωτόγνωρη... Και τι ασυναρτησίες της έλεγε; Την θεωρούσε ιδιαίτερη; Για ποιο λόγο; Η Κat ήθελε να ουρλιάξει...

"Γιατί σκοτείνιασε το πρόσωπο σου, Katniss; Δεν με πιστεύεις; Αλήθεια σε θέλω δική μου...", έφερε το πρόσωπο του στο δικό της και της ψιθύρισε, "Μαζί μπορούμε να κυβερνήσουμε τον γαλαξία..."

Και μετά την φίλησε στο στόμα. Πήραν μερικά δεύτερα για να συνειδητοποίησε η Κat τι γινόταν. Φυσικά δεν ανταπέδωσε το φιλί. Ένιωσε αηδία και κυρίως θυμό. Η Κat ξέχασε την στεναχώρια και τον φόβο που ένιωθε καθώς είχε εξοργιστεί. Ένιωσε μέσα της να συγκεντρώνεται ενέργεια, την οποία διοχέτευσε στον Dragonar. Ένα κύμα αέρα βγήκε από μέσα της και τον παρέσυρε. Αμέσως τα ρομπότ έπιασαν την Kat και την ακινητοποίησαν.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα