~Δ Ε Κ Α Ε Ν Ν Ι Α~

27 8 3
                                    

4 μέρες μετά...

Η Vaeya έδωσε εντολή σε μερικά ρομπότ να σταματήσουν την κυκλοφορία των αμαξιών. Επρπε να ετοιμάσουν το πεδίο μάχης. Πήγαν πάλι στα προάστια και εκεί θα προκαλούσαν ταραχή, προκειμένου να προσελκύσουν τους Εκλεκτούς.

"Πότε έρχονται τα υπόλοιπα;", ρώτησε η Freya.

"Είναι καθοδόν. Τα στέλνει ο αφέντης."

"Θα τα καταφέρουμε;", ξαναρώτησε και φάνηκε αγχωμένη.

"Μην φοβάσαι... Θα ξεμπερδέψουμε με αυτούς και μετά ο God είναι δικός μας!", την καθησύχασε.

Δεν το εννοούσε πραγματικά. Ήξερε πως οι πιθανότητες να κερδίσουν ήταν μικρές. Οι Εκλεκτοί ήταν παντοδύναμοι, κατάφεραν να πάρουν τις καρδιές τους. Ο Dragonar τις είχε απειλήσει. Αν οι δύο δεν αποτελείωναν τους Εκλεκτούς, τότε ο ίδιος θα της παρέδιδε στις αρχές. Είχε αγγίξει το αδύναμο σημείο τους. Δεν ήθελαν με τίποτα να βρεθούν στην φυλακή, τουλάχιστον μέχρι να σκοτώσουν τον God Bills.

Ήταν όμως επιτακτική ανάγκη, εκείνος να πεθάνει. Την είχε πληγώσει την είχε καταστρέψει και αυτή με τη σειρά της ήθελε να κάνει το ίδιο για αυτόν και ακόμα χειρότερα, να τον αφανίσει.

Διέταξε τα μηχανήματα να αρχίσουν να καταστρέφουν ακίνητες περιουσίες. Σύντομα ανατιναγμένα αυτοκίνητα και σπίτια σε φωτιά υπήρχαν στο οπτικό της πεδίο.

Άκουσε την Vaeya να κραυγάζει. Την  είδε πεσμένη στο έδαφος και από πάνω της βρίσκονταν οι Εκλεκτοί. Αμέσως διέταξε τα ρομπότ να τους επιτεθούν και εκείνη έβγαλε ένα μαχαίρι και ξεχύθηκε στη μάχη. Έτρεξε κατά πάνω στην Kat. Αυτή ήταν που της πήρε την καρδιά. Ήταν φοβέρα νευριασμένη μαζί της και ήθελε να εκτονωθεί πάνω της.

Έτρεχε κατά πάνω της, αλλά η Κat απέκρουσε το χτύπημα της. Την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε στο έδαφος. Η Freya προσπάθησε να της επιτεθεί με το μαχαίρι, όμως η κοφτερή ελπίδα δεν κατάφερε να διαπεράσει το μέταλλο της πανοπλίας της Kat. Η Freya ξαναεπιτέθηκε και έτσι ξεκίνησε μια μονομαχία μεταξύ των δύο.

Η Kendyle πολεμούσε τα ρομπότ τα οποία, παραδόξως δεν ήταν τόσα πολλά σε σχέση με άλλες φορές. Άφησε τα αγόρια με τα ρομπότ και αυτή ανέλαβε την Vaeya. Εκείνη με το μαχαίρι της τραυμάτισε την Kendyle στο χέρι, αλλά δεν ήταν βαρύς τραυματισμός. Η Kendyle εξαγριώθηκε. Άρχισε να της ρίχνει κεραυνούς για να την τρομάξει, δεν σκόπευε να την σκοτώσει. Ετσι άρχισε ένα κυνηγητό. Η Kendyle τύλιξε το λάσο της στα πόδια της Vaeya και την έριξε στο έδαφος.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα