~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Ε Π Τ Α~

22 7 0
                                    

Προσοχή! Το παρακάτω κεφάλαιο περιέχει περιεχόμενο που κάποιοι ίσως βρουν ενοχλητικό, ακατάλληλο! Διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

3 μέρες αργότερα...

Η Κat κατέβαινε τις σκάλες όταν είδε την Lunarcia να μιλά με την μητέρα της μέσα από ένα παράθυρο επικοινωνίας. Δεν προχώρησε, αντίθετα άλλαξε πορεία για να της αφήσει μόνες. Η Lunarcia όμως τις έκανε νόημα να πάει σε αυτή. Εξαφάνισε το μαγικό παράθυρο, καθώς είχε τελειώσει την συζήτηση και η Κat πήγε στον καναπέ και κάθησε δίπλα της.

"Η μητέρα μου σας συγχαίρει για τις επιδόσεις σας.", είπε στην Κat.

"Την ευχαριστούμε θερμά. Τιμή μας.", της απάντησε, "Luna, να σε ρωτήσω κάτι;", η Lunarcia έγνεψε καταφατικά, "Ο πατέρας σου ζει; Σε ρωτάω γιατί δεν τον αναφέρεις ποτέ και αναρωτιόμουν αν..."

"Ναι, ζει.", την διέκοψε η Luna, "Ο πατέρας μου είναι ζωντανός απλώς... άσ'το καλύτερα..."

Η έκφραση της σκοτείνιασε. Κάτι έκρυβε στα σίγουρα.

"Αν θες μπορείς να μου πεις. Θα μείνει μεταξύ μας. Στο ορκίζομαι...", της είπε η Κat και έκανε χειρονομία όρκου.

Η Luna δίστασε στην αρχή, αλλά ήξερε πως μπορούσε να εμπιστευτεί την Κat.

"Λοιπόν αυτό που θα σου πω θα μείνει μεταξύ μας... Ο πατέρας μου, πρώην βασιλιάς Lunares, είναι ζωντανός αλλά όλο το βασίλειο τον εχει για νεκρό..."

"Τι;", είπε έκπληκτη η Kat, "Πως είναι δυνατόν αυτό;"

"Οι γονείς μου κυβερνούσαν μαζί την Σελήνη. Ήταν αγαπημένοι αλλά μια μέρα μια εξέγερση ξέσπασε στην Luna. H επανάσταση του φωτός, έτσι ονομάστηκε. Η ημέρα που ο πατέρας μου... πέθανε. Μέσα στην εξέγερση, ο στρατός αντιμετώπισε τους επαναστάτες και στη μάχη ο πατέρας μου πέθανε. Αλλά τώρα θα με ρωτήσεις πως είναι δυνατόν να ζει... Όπως ξέρεις μπορούμε να ανασταίνουμε νεκρούς, αλλά δεν επιτρέπεται. Η μητέρα μου λοιπόν ανέστησε τον πατέρα μου... Έσπασε την καρδιά της στη μέση και κράτησε τη μισή για τον εαυτό της και την άλλη μισή την έδωσε στον πατέρα μου. Μετά έκανε το ξόρκι της ανάστασης και ο πατέρας μου επανήλθε στη ζωή..."

"Είπες ότι έσπασε την καρδιά της; Γιατί;", ρώτησε η Κat παρότι ήταν σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις.

"Για να αναστηθεί κάποιος πρέπει κάποιος να μοιραστεί την καρδιά του με τον νεκρό. Στη συνέχεια κάποιος λέει το ξόρκι ανάστασης και μόνο έτσι μπορεί να ξυπνήσει τον νεκρό. Έτσι και με τους γίνεις μου, μοιράζονται την ίδια καρδιά..."

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now