~Δ Ε Κ Α Ε Ξ Ι~

28 7 0
                                    

Προσοχή! Το παρακάτω κεφάλαιο περιέχει περιεχόμενο που μερικοι αναγνώστες ίσως θα βρουν ενοχλητικό ή ακατάλληλο! Διαβάζετε με δική σας ευθύνη! Ευχαριστώ!

Ο Mack σηκώθηκε από τον καναπέ και σήκωσε και την Κat. Την πήρε σε στυλ νύφης και την οδήγησε στο κρεβάτι. Την ξάπλωσε και ξάπλωσε αυτός δίπλα της. Εκείνη τον κοιτούσε στα μάτια και περίμενε να κάνει κάποια κίνηση. Ο Mack χάιδεψε στοργικά το μάγουλο της και παραμέρισε μια τούφα απο τα μαλλιά της. Την φίλησε απαλά.

"Κοιμήσου τωρα και αύριο που θα είσαι ήρεμη θα το ξανασυζητήσουμε...", της είπε.

"Όχι, θέλω τώρα... Εγώ είμαι σίγουρη, νιώθω έτοιμη, σε θέλω..."

Τον άρπαξε από τον λαιμό και τον φίλησε παθιασμένα. Ο Mack προσπάθησε να αντισταθεί στο φιλί της αλλά παρέδωσε τα όπλα. Το πάθος επέστρεψε και αυτό το αίσθημα τον έκανε να θέλει την Kat παθιασμένα.

"Είσαι σίγουρη για αυτό;", την ρώτησε μέσα στα φιλιά τους, "Αν συνεχίσουμε θα σου πάρω κάτι που δεν θα ξαναέχεις..."

"Δεν με νοιάζει... Στο έχω πει, μαζί σου  θέλω να είναι η πρώτη μου φορά... Εξάλλου και εσένα θα είναι η πρώτη σου..."

"Συγγνώμη που θα σε πονέσω..."

Στάθηκε από πάνω της και έβγαλε την μπλούζα του. Η Κat τον κοίταξε με θαυμασμό. Άγγιξε με τα χέρια της τους κοιλιακούς του. Ο Μack αφαίρεσε την μπλούζα της αφήνοντας την με τα εσώρουχα. Τα χείλη του άγγιξαν τον λαιμό της και κινήθηκαν  όλο και πιο χαμηλά. Η Κat μετακίνησε τα χέρια της πιο χαμηλά για να του βγάλει οτιδήποτε φορούσε από τη μεση και κάτω. Αυτη τη φορά δεν δίστασε. Έμεινε γυμνός από πάνω της και αυτός έβγαλε τα δικά της εσώρουχα.

Αυτή η αίσθηση ήταν μαγευτική. Τα κορμιά τους γίνονταν ένα. Ο Mack μπήκε ανάμεσα στα πόδια της και συνέχισε να την φιλά. Άρχισε να κουνά τους γοφούς του ενάντια της. Προσπάθησε να μην κινείται γρήγορα για να μην την πονέσει.

Η Κat είχε περάσει σε κατάσταση έκστασης. Κάθε φορά που ο Μack εισχωρούσε μέσα της, ένιωθε τσιμπήματα, αλλά ο πόνος δεν συγκρινόταν με την αίσθηση ευχαρίστησης που την διαπερνούσε. Με την τελευταία εισχωρή του Μack, η Kat αισθάνθηκε τον παρθενικό της κύκλο να σπάει και το αίμα της να κυλά ανάμεσα τους. Ένα δάκρυ της ξέφυγε.

Και οι δύο βρίσκονταν στην τελική ευθεία για την κορύφωση. Ο Mack ξέχασε κάθε μέτρο που ήθελε να διατηρήσει και αφέθηκε. Κινούνταν όλο και πιο γρήγορα. Την έκανε να φωνάζει από ευχαρίστηση. Έτσι τελείωσε πρώτα η Κat και λίγα δεύτερα αργότερα ο Μack.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα