~Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α~

30 8 0
                                    

Ο Μack και η Kat είχαν μείνει στο μπαλκόνι σχεδόν όλη την νύχτα. Αγκαλιασμένοι κοιτούσαν την ανατολή του ήλιου. Ήταν ένα πανέμορφο θέαμα, έφερνε γαλήνη στην ψυχή τους. Η ψυχολογία τους σε καμία περίπτωση δεν είχε επανέλθει από τα γεγονότα των προηγούμενων ωρών, αλλα η Κat και ο Mack ήταν μαζί, αγκαλιασμένοι, αγαπημένοι, ερωτευμένοι, χωρίς να κρύβουν τα συναισθήματα τους...

Δεν αντάλλαξαν πολλές κουβέντες, όσο φιλιά και αγκαλιές. Ο καθένας δεν μπορούσε να χορτάσει τον άλλο. Είχαν ανάγκη ο ένας τον άλλο.

Η Kat ένιωθε ανακουφισμένη, απελευθερωμένη. Αλλά η θλίψη μέσα της δεν είχε φύγει. Κοντά στον Mack ένιωθε ασφάλεια και στοργή. Ο Mack την αγαπούσε πραγματικά και αυτή εκείνον. Της έδινε κουράγιο. Η αγάπη του Mack ήταν ζωτική για αυτή. Στη διάρκεια της νύχτας σκεφτόταν πόσο είχαν αλλάξει τα πράγματα. Ήταν ερωτευμένη με ένα σαιμποργκ. Ο Mack δεν ήταν φυσιολογικό αγόρι, όμως πραγματικά δεν πείραζε την Kat. Εξάλλου αυτός δεν ήταν ρομπότ, ήταν άνθρωπος με μηχανικά μέλη. Δεν μπορούσε να νιώσει τίποτα παρά αγάπη για τον Μack. Ορκίστηκε στον εαυτό της πως θα είναι μαζί του. Πάντα. Θα τον στήριζε και θα τον φρόντιζε να ξαναπροσαρμοστεί. Θα του έδειχνε πως η αγάπη της δεν έχει όρια. Ο Mack ίσως να μην μπορούσε να της προσφέρει τα πάντα, όμως η Κat ήθελε να είναι μαζί του έτσι και αλλιώς.

Τον ξαναφίλησε. Τα χείλη του είχαν ήδη αποτυπωθεί στα δικά της...

"Δεν θα σε αφήσω ποτέ...", υποσχέθηκε η Κat.

O Μack της χαμογέλασε και της έδωσε ένα φιλί το μέτωπο. Είχε σηκωθεί από το πάτωμα και καθόταν σε μια καρέκλα με την Κat στα πόδια του.

Δεν θα τον αφήσει ποτέ... ΠΌΤΕ... Τόσο μεγάλη λέξη το "ποτέ", σκέφτηκε ο Mack. Την πίστεψε, η Κat δεν θα τον άφηνε αλλά στο μυαλό του εμφανιζόταν η αμφιβολία. Εννοείται ήθελε να είναι μαζί και θα προσπάθησε σκληρά να κάνει αυτή τη σχέση να δουλέψει. Θα μπορούσε να της δώσει οτι χρειαζόταν; Ο Mack ήθελε το καλύτερο για αυτή. Γνώριζε πως η σάιμποργκ φύση του δεν έκανε εύκολα τα πράγματα. Είχε ακόμα πολλά να μάθει για εαυτό του. Δεν έπρεπε να προτρέχει τόσο... Αρκέστηκε στην στιγμή. Προσπάθησε να χορτάσει την Kat.

"Θα να πάμε κάτω;", ρώτησε η Κat, "Έχουν περάσει πολλές ώρες και θα ανησυχούν οι άλλοι...",ο Mack δίστασε δεν της απάντησε, "Τι έγινε;"

Ο Mack δεν την κοιτούσε και τότε η Κat έστρεψε το πρόσωπο του για να συναντηθούν οι ματιές τους. Η Κat άγγιξε με το χέρι της το μάγουλο του. Ο Μack έδειχνε σκεπτικός.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now