~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Δ Υ Ο~

20 6 0
                                    

5 μέρες μετά...

Ένα πόνος τον βασάνιζε. Ο ήρεμος ύπνος του Tyler διακόπηκε από μια ενόχληση στο δεξί του χέρι. Άλλαξε πλευρό, νόμιζε ότι η Kendyle του πλάκωσε το χέρι. Ο εγκέφαλος του δεν είχε ξυπνήσει πλήρως αλλά το χέρι του πονούσε. Η αλλαγή πλευρού δεν έκανε τίποτα. Ο πόνος γινόταν οξύς. Το χέρι του έκαιγε. Η ενόχληση έγινε τόσο έντονη που ο Tyler πετάχτηκε φωνάζοντας. Η Kendyle ξύπνησε μαζί του έντρομη.

Κοίταξε το χερι του. Είχε κοκκινίσει και πάνω στο δέρμα του είχε σχηματιστεί ένα σύμβολο, σαν τατουάζ. Ο Tyler ταράχτηκε. Το τατουάζ, που ως δια μαγείας εμφανίστηκε πάνω του, τον έκαιγε. Έτρεξε στο μπάνιο και έβαλε το χέρι του στο νερό. Καταπράϋνε τον πόνο. Η Kendyle στάθηκε στο πλευρό του. Τον κάθισε για να χαλαρώσει και αυτή έβρεξε μια πετσέτα. Την ακούμπησε στο χέρι του και έκανε απλές κινήσεις.

Ο Tyler ανάσαινε βαθιά αλλά είχε αρχίσει να ηρεμεί. Ο πόνος έφευγε αργά- αργά. Η Kendyle σταμάτησε να τρίβει. Παρατήρησε την περιοχή και το τατουάζ. Έμοιαζε με ρούνο, θύμιζε εκείνο του Jay αλλά δεν ήταν ίδιο.

"Πως στην ευχή συνένη αυτό;", ρώτησε εκνευρισμένος και κοιτούσε με αηδία το τατουάζ.

"Δεν ξέρω... Θα ρωτήσουμε τον Jay, ίσως ξέρει κάτι..."

"Δεν το θέλω αυτό το πράγμα πάνω μου... Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να φύγει..."

"Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το αφαιρέσεις!   Εννοώ ότι, εμφανίστηκε μαγικά, κάποια λειτουργία θα έχει!", του είπε αλλά αυτός έδειξε απελπισμένος, "Εξάλλου αν αυτό σε καθησυχάζει, είσαι πολύ πιο καυτός με το τατουάζ...", του ψιθύρισε στο αυτί.

"Και νόμιζα ότι το πρωινό μου δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο...", της απάντησε.

Την κάθισε στα πόδια του και άρχισε να την φιλά. Μετακίνησε τα χείλη του στον λαιμό της. Αναμένος καθώς ήταν, την σήκωσε και εκείνη τύλιξε τα πόδια της γύρω απ' την μέση του. Αυτός την πήγε αστραπιαία στο κρεβάτι.

"Ώστε πρωινός γύρος;", είπε η Kendyle όταν απελευθέρωσε  τα χείλη της.

"Γιατί, θα σε χαλάσει αν σε πάρω εδώ και τώρα;", απάντησε ο Tyler καθώς της έβγαζε τα ρούχα.

"Δεν είπα κάτι τέτοιο..."

Η Kendyle ξαναένωσε τα χείλη της με τα δικα του. Τον ένιωσε να τραβιέται στο κομοδίνο. Η άβολη αυτή στιγμή διήρκησε περισσότερο από ότι συνήθως.

"Σκατά! Δεν έχω προφυλακτικά!"

Η Kendyle παραπονέθηκε χαμηλόφωνα και προσπάθησε στη συνέχεια να συνέλθει από την έξαψη. Ξανάρχισε να την φιλά και αυτή τη φορά τα χείλη του κινήθηκαν όλο και πιο χαμηλά. Ξεπέρασαν τον αφαλό της και πήγαν χαμηλότερα. Όταν το στόμα του συνάντησε την περιοχή της, η Kendyle δεν μπορούσε να πνίξει πια τις κραυγές ευχαρίστησης της. Η αίσθηση ήταν υπέροχη, αφροδισιακή. Την άφησε να τελειώσει...

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα