~Δ Ε Κ Α Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α~

35 7 0
                                    

2 μέρες αργότερα...

Ο Mack δυνάμωσε την μουσική του ραδιοφώνου τόσο πολύ που τα αυτιά της Κat πονούσαν. Δεν ήθελε να σκέφτεται τίποτα. Ήταν πολύ αγχωμένος και κυρίως θυμωμένος που ξαναπήγαινε στο σπίτι του. Δεν ήξερε τι να περιμένει και εκείνος δεν γνώριζε πως να αντιδράσει. Η Κat φυσικά ήταν μαζί του, αλλα και πάλι δεν μπορούσε να ελέγξει τη νευρικότητα του.

Η Kat χαμήλωσε την μουσική και ξανασυγκεντρώθηκε στον δρόμο. Εκείνη οδηγούσε οπότε έπρεπε να προσέχει και η μουσική της αποσπούσε την προσοχή. Ο Mack το ξαναδυνάμωσε και η Kat το ξαναχαμήλωσε. Εκείνος δυνάμωσε πάλι την ένταση.

"Φτάνει!", φώναξε η Κat κλείνοντας τελείως το ράδιο, "Θες να σκοτωθούμε ;"

"Δεν σκοτωνόμαστε, σε εμπιστεύομαι!", της απάντησε ο Mack στρέφοντας το κεφάλι του  αγναντεύοντας έξω από το παράθυρο.

Συνέχισαν αμίλητοι τον δρόμο τους. Κάποια στιγμή, η Kat πρόσεξε πως το πόδι του Mack τρεμόπαιζε έντονα. Νεύρα, πολλά νεύρα, σκέφτηκε η Κat. Έβαλε χέρι της πάνω στο πόδι του προκειμένου να σταματήσει το τρέμουλο και όντως έγινε. Ο Mack της έριξε ένα αγανακτησμένο βλέμμα.

"Απλώς θυμίσου τι σου είπα, Μack και όλα θα πάνε καλά...", προσπάθησε να τον καθησυχάσει.

"Μη με αφήσεις μόνο γιατί φοβάμαι οτι θα τα σπάσω όλα εκεί μεσα!"

"Στο υπόσχομαι! Όμως και εσύ υποσχέθηκες να κάνεις κάτι..."

"Το ξέρω, αλλα μην περιμένεις οτι θα συμπεριφέρομαι σαν να μην έγινε τίποτα!"

"Οκ!", είπε η Kat σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.

Συνέχισαν τον δρόμο τους συζητώντας για διάφορα άλλα πράγματα. Σύντομα έφτασαν στην έπαυλη.

Το σφίξιμο στο στήθος επέστρεψε στον Mack όπως επίσης και οι βαριές ανάσες. Η θέα αυτού του σπιτιού τον φόβιζε. Υπενθύμισε στον εαυτό του πως ήταν μόνο για μια μέρα. Συν το γεγονός ότι η Kat ήταν μαζί του.

Η μεγάλη σιδερένια καγκελόπορτα άνοιξε και το αυτοκίνητο μπήκε στο  χώρο της έπαυλης. Πήραν τα πράγματα τους και πήγαν στην εξώπορτα. Χτύπησαν το κουδούνι και ο Mack αυθόρμητα έπιασε την Kat από το χέρι.

Η πόρτα άνοιξε και ο Alexander  στεκόταν από πίσω της. Έτρεξε για να υποδεχτεί τον γιο του όμως δεν ήξερε τι να κάνει και να πει. Γνώριζε πως ο Mack ήταν θυμωμένος, αλλα εκείνη την στιγμή χαιρόταν και μόνο που τον έβλεπε μετά από καιρό. Είδε πως ήταν και η Kat μαζί του και μάλιστα κρατιόντουσαν χέρι-χέρι. Αυτό σήμαινε ότι ήταν μαζί; Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο Alexander δεν μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένος. Ευχόταν ο Mack να τα έφτιαχνε με κάποια σαν την Κat.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now