~Ε Ι Κ Ο Σ Ι Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α~

20 9 0
                                    

Ο Jay άνοιξε τα μάτια του διάπλατα. Συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Τα είχε καταφέρε, σκέφτηκε. Επιβίωσε, ήταν ζωντανός. Ή μήπως όχι; Έτσι ήταν η ζωή στον άλλο κόσμο; Βλακείες. Φαινόταν υπερβολικά αληθινό για να έχει πεθάνει.

Σκέφτηκε την Luna. Έπρεπε να την βρει. Την χρειαζόταν, την ήθελε. Ήθελε να της απολογηθεί.

"Βλέπω ξύπνησες... Πως νιώθεις;", ακούστηκε η γλυκιά φωνή που αγαπούσε.

Γύρισε το πρόσωπο του και είδε την Luna να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού. Φαινόταν υπερβολικά χαρούμενη που ξύπνησε ο Jay αλλά και εξαντλημένη.

Αυτός προσπάθησε να ανασηκωθεί. Ένιωθε λίγο ζαλισμένος αλλά καλύτερα από ποτέ με αυτή στο πλάι του.

"Jay, δεν ακούς; Είσαι καλά;"

Ο Jay τότε έγειρε προς την μεριά της και... την φίλησε. Το φιλί του δεν σταματούσε, γινόταν όλο και πιο βαθύ. Την είχε ανάγκη και τώρα και για πάντα. Η Luna ήταν λίγο χαμένη. Δεν κατάλαβε από που της ήρθε το φιλί. Προσπαθούσε να κατανοήσει τι συνέβαινε. Κατάφερε να ξεκολλήσει από πάνω του.

"Όχι, όχι τώρα Luna...", είπε ο Jay και την ξαναφίλησε, "Μην φεύγεις τώρα... μη φύγεις ποτέ... Βασικά μείνε μαζί μου τώρα και για πάντα... Ήμουν βλάκας, δεν ήξερα ότι σε πλήγωσα τόσο... Εσύ με αγαπάς και εγώ έπρεπε να κοντέψω να πεθάνω για να καταλάβω ότι...", σταμάτησε.

"Τι να καταλάβεις;", είπε η Luna με δάκρυα στα μάτια.

"Ότι εγώ σε αγαπώ..."

Μερικά δάκρυα κύλησαν από τα μάγουλα της και άρχισε πάλι να τον φιλά. Έπεσε στην αγκαλιά του και οι δυο έπεσαν στο κρεβάτι. Τα χείλη τους δεν ξεκόλλησαν ποτέ. Η Luna  ζούσε ένα όνειρο. Δεν περίμενε ποτέ ο Jay να της έλεγε κάτι τέτοιο. Την αγαπούσε...

"Luna σ'αγαπώ... έπρεπε να σου το είχε πει νωρίτερα... Ίσως είναι πολύ αργά..."

"Όχι δεν είναι... Πότε δεν είναι αργά... Και εγώ σε αγαπάω όσο τίποτα..."

"Θα το κάνουμε να δουλέψει..  θα βρούμε ένα τρόπο...", τη διαβεβαίωσε ο Jay.

"Εννοείς οτι θες... Εσύ και εγώ...", η Luna δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

"Να είμαστε μαζί; Ναι το θέλω πολύ! Μόνο αν το θες εσύ!"

Η Luna δεν του απάντησε με λόγια όμως τον διαβεβαίωσε με ένα φιλί. Αυτό επισφράγισε την σχέση τους. Ήθελε να ουρλιάξει από την χαρά της. Αντί αυτού άρχισε πάλι να φιλά τον Jay. Ένιωθε πλέον ολοκληρωμένη. Με τον Jay στο πλευρό της ένιωσε πιο δυνατή από ποτέ.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now