~Τ Ρ Ι Α~

42 9 2
                                    

O Jay και ο Tyler βυθίστηκαν κατευθείαν στους καναπέδες και κοιτούσαν το ψηλό ταβάνι. Και οι δύο έπαιρναν βαθιές ανάσες για να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους...

Η Kendyle πήγε στο δωμάτιο της και ο Mack ξεκίνησε να ανεβαινει την σκάλα για τα δωμάτια. Είχε αυτό το βλέμμα στα μάτια του, χαμένος, απογοητευμένος...

"Mack χρειάζεσαι κάτι;", τον ρώτησε η Kat.

Ο Mack έγνεψε αρνητικά.

"Την ησυχία μου...", της απάντησε ψιθυριστά για να μην τον ακούσει.

Συνέχισε την πορεία του και τελικά πήγε στο μπαλκόνι που είχε το σπίτι. Η Κat δεν τον ακολούθησε αν και το ήθελε. Ήξερε όμως ότι έπρεπε να του δώσει χώρο.

Πήγε στο δωμάτιο της. Εκεί άκουσε την Kendyle στο μπάνιο αλλά δεν έδωσε σημασία. Πέταξε σε μια μεριά τα παπούτσια της και ξάπλωσε στο κρεβάτι της. Κοίταξε το ρολόι, είχε βραδιάσει. Ούτε που καταλάβει πότε  πέρασε η ώρα. Ξαπλωμένη καθώς ήταν, ένιωσε το σώμα της να χαλαρώνει και συνειδητοποίησε πόσο εξαντλημένη ήταν ψυχικά αλλά και σωματικά. Τα βλέφαρα της γίνονταν όλο και πιο βαριά. Δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα. Τελικά την πήρε ο ύπνος.

Η Kendyle βγήκε από το μπάνιο αφού τελείωσε το ντους της. Τρόμαξε όταν  είδε την Κat καθώς δεν την είχε ακούσει να μπαίνει. Φόρεσε άνετα ρούχα και έκατσε δίπλα στην Kat. Επιτέλους μετά από ώρες την έβλεπε ήρεμη. Χρειαζόταν ξεκούραση. Η ίδια η Kendyle βέβαια δεν ένιωθε κουρασμένη. Το μπάνιο την χαλάρωσε αλλά δεν της έφερε νύστα. Λίγο πιο μετά βγήκε από το δωμάτιο και πήγε  στο καθιστικό. Εκεί βρισκόταν μόνο ο Jay που έπινε μια μπύρα. Έκατσε δίπλα του και διπλωσε τα χέρια της στο στήθος της. Ο Jay της έτεινε την μπύρα του και αυτή την πήρε και ήπιε μια γουλιά.

"Που είναι ο Mack;", τον ρώτησε.

"Ακόμα επάνω..."

Κοίταξε τον Jay. Έμοιαζε χαμένος και μπερδεμένος. Ήθελε πολύ να του μιλήσει αλλα δεν ήξερε πως. Είχε πολλά να του πει και δεν ήταν σε θέση  να του αναλύσει κάθε σκέψη της. Έβλεπε την κούραση στο βλέμμα του. Τον προέτρεψε να κοιμηθεί, όμως αυτός επέμενε οτι δεν νυσταζε. Ο Jay δεν είχε διάθεση για συζήτηση οπότε έκατσε κοντά του σιωπηλή.

Πέρασαν δυόμιση ώρες και η Kat ξύπνησε από έναν εφιάλτη που είδε. Πετάχτηκε τρομαγμένη από το κρεβάτι της. Ξυπνώντας, ξέχασε το περιεχομένου του ονείρου, όπως άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες φορές που ονειρεύεται ενας άνθρωπος. Προσπαθούσε να ξανακοιμηθεί όμως δεν τα κατάφερε. Είχε εξασφαλίσει πόσα ενέργειας που θα της έδιναν δυνάμεις για μερικές ώρες ακόμη. Τελικά κατέβηκε κάτω.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now