~Δ Ε Κ Α Ε Π Τ Α~

28 9 0
                                    

Μια μέρα αργότερα...

H Kendyle απέκλεισε ένα ακόμα χτύπημα του Tyler και ήταν η ώρα της να κάνει επίθεση. Προσπάθησε να τον χτυπήσει με το λάσο της, αλλά ο Tyler δεν παγιδεύτηκε. Η υπομονή της κόντευε να εξαντληθεί αλλά ήταν πολυ πεισματάρα για να τον αφήσει να κερδίσει.

"Δεν βαρέθηκες να προσπαθείς;", την πείραξε.

"Ούτε καν αγάπη μου!", του είπε και πήρε θεση μάχης.

Με την υπερταχύτητα της άρχισε να κινείται ελπίζοντας πως ο Tyler δεν θα προλάβαινε να ξεφύγει. Λάθος νόμιζε, καθώς αυτός εξαφανίστηκε από μπροστά της. Ξαφνικά ο Tyler εμφανίστηκε μπροστά της ρίχνοντας τη κάτω. Εκείνος παρέμεινε από πάνω της ενώ η Kendyle προσπαθούσε να απελευθερωθεί από αυτόν. Ο Tyler δεν την άφησε, αντίθετα άρχισε να την φιλά.

"Tyler, σε παρακαλώ σταματά!", του είπε κοφτά.

"Αφού ξέρω ότι το θες!"

Η Kendyle δεν ξαναμίλησε αλλά απέλαυσε τα φιλιά του.

"Σκατά! Σήκω, Ty! Τα Cressendican φωτίζουν!"

Ο Tyler αμέσως αποτραβήχτηκε και είδε το μενταγιόν του να εκπέμπει ένα δυνατό φως. Ακόμα ένας αντίπαλος... Ο Dragonar τον τελευταίο καιρό επέλεγε προσεκτικά τα θύματα του καθώς ξέμενε σιγά σιγά από κομμάτια καρδιάς. Έπρεπε να αναλάβουν αμέσως δράση.

"Γαμώτο!", είπε εκνευρισμένος ο Tyler, "Jay!", φώναξε.

Ο Jay αμέσως ήρθε από το μαγαζί ενώ η Lunarcia κατέβηκε από το δωμάτιο της.

"Φύγαμε αμέσως!", είπε ο Jay, "Πήγαινε κάτω και έφτασα! Πάρτε τον Mack και την Kat αμέσως!", οι δύο έφυγαν και αυτός πήγε στην Lunarcia, "Κάνε τα μαγικά σου μέχρι να έρθει ο Adam, εντάξει;", είχε περάσει το χέρι του γύρω από τον λαιμό της.

"Να προσέχεις;", του είπε και έφερε το μέτωπο της στο δικό του.

"Και εσύ...", την φίλησε στο μέτωπο και έφυγε.

Δεν ήθελε να την αφήσει μονη αλλά έπρεπε. Αυτές οι τρυφερές στιγμές τους, τον χαροποιούσαν ιδιαίτερα. Ήταν ενάντια στο καθήκον του αλλά νοιαζόταν πραγματικά για αυτό. Και πάλι όμως έπρεπε να την αφήσει για να πολεμήσει.

"Ειδοποίησες τους άλλους;", ρώτησε τον Tyler.

"Είναι ήδη καθοδόν."

"Ωραία. Φύγαμε."

Το σήμα ερχόταν από τα προάστια της πόλης, στις κατοικίες των πλουσίων οπότε ο Tyler τους τηλεμετέφερε εκεί. Έφτασαν αμέσως και είδαν τον Mack και την Kat να φτάνουν στο σημείο την ίδια στιγμή με αυτούς.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now