~Δ Ώ Δ Ε Κ Α~

48 8 0
                                    

3 μέρες αργότερα...

Η Kat και η Kendyle περίμεναν την Luna να ετοιμαστεί. Αποφάσισαν όλοι, μαζί με τον Brandon, να πάνε για φαγητό σε ένα ταιλανδέζικο μαγαζί. Είχαν καιρό να πάνε μια βόλτα και με την άφιξη της Luna ήταν ευκαιρία να βγουν για να της δείξουν την πόλη.

Στην πραγματικότητα, η Luna ήταν περιορισμένη στο σπίτι και δεν είχε βγει εξω. Τα πήγαινε καλά με όλους. Ο Jay βέβαια ήταν λίγο απόμακρος χωρίς της δείχνει ότι δεν την συμπαθεί.

Τα κορίτσια την συμβούλευαν  για το τι να βάλει. Άλλαζε συνέχεια ρούχα. Τίποτα δεν άρεσε στα κορίτσια, ιδιαίτερα στην Kendyle.

"Κάτι καλό εκτός από φορέματα και άσπρο χρώμα, δεν έχεις; Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει! Τόσες μαγείες έχεις!"; είπε η Kendyle.

"Αυτό είναι τοση ώρα το θέμα σου; Το χρώμα και το ρούχο; Πες το ετσι! Λοιπόν, θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό γιατί έτσι κυκλοφορούμε στην Σελήνη. Φοράμε μόνο λευκά, μαύρα και ασημένια ρούχα και τα ευγενή κορίτσια μόνο φορέματα."

"Ναι όμως δεν είσαι στην Σελήνη τώρα! Είσαι στην Γη!"

"Τις παραδόσεις της πατρίδας μου δεν τις αλλάζω. Έτσι πρέπει και θέλω να ντύνομαι οπότε συμβιβαστείτε."

Η Σελήνη ήταν πολύ περίεργο βασίλειο, αν και είχαν ακόμη πολλά να μάθουν για αυτή.

Η Luna κατέληξε σε ένα άσπρο φόρεμα που έμοιαζε με το προηγούμενο. Κοιτάχτηκε για ακόμη μια φορά στον καθρέπτη προβληματισμενη.

"Μην φοβάσαι Luna, θα αρέσεις στον Jay!", είπε η Kendyle και η Lunarcia πάγωσε στη θέση της.

"Τ-τι;", τραύλισε. Φοβήθηκε και έπρεπε να βρει την αυτοκυριαρχία της, "Θα πρέπει να προσέχεις τι λες Kendyle. Μόνο αυτό σου λέω.", την απείλησε και βγήκε από το δωμάτιο.

Ήλπιζε πως έσωσε την κατάσταση αν και χάρηκε που η Kendyle επιβεβαίωσε την εμφάνιση της.

Κατέβηκε τις σκάλες και είδε πως τα αγόρια περίμεναν στο καθιστικό. Ένιωσε τα βλέμματα όλων πάνω της και πράγματι αυτό ίσχυε. Όλοι την κοιτούσαν με θαυμασμό.

Λίγα δεύτερα μετά εμφανίστηκαν τα κορίτσια.

"Έτοιμες;", ρώτησε ο Mack και έπιασε την Kat από το χέρι. Τα κορίτσια ένευσαν καταφατικά.

"Φύγαμε!", είπε ο Tyler παίρνοντας το χέρι στη μέση της Kendyle και κατέβηκαν κάτω.

Έμειναν ο Jay και η Lunarcia μόνοι τους. Ένιωσε κάπως αμήχανα κοντά του. Περίμενε πως ο Jay θα έκανε κάποια κίνηση αλλά τίποτα δεν συνέβη.

Μάτζεστικ 3: Η τελευταία μάχηWhere stories live. Discover now