🐺TWENTY-SIX🐺

792 44 0
                                    

💓Nina szemszöge💓

Miután Scott előre küldött minket,el is indultunk a vezérlő terem felé.Hátul lehetett bemenni,egy vasajtón keresztül.Meg is találtuk az ajtót és megöltül a két őrt akik vigyázták.Amikor kinyitottuk egy hosszú lépcső tárult elénk.Theoval egymásra néztünk és elkezdtünk felmászni a lépcsőn.Amikor végre felértünk a tetejére,óvatosan mértük fel a terepet.Egy újabb ajtót láttunk,ami előtt újabb őrök álltak.Theo mögéjük lopódzott és egy gyors mozdulattal elvágta a torkukat.Benyitottunk a terembe,ahol már szerencsére nem volt senki.

Bent rengeteg monitort,egy vezérlőpultot és sok kapcsolót találtunk.Le is ültem a székbe,Theo pedig fölém támaszkodott.Az összes kamera felvételeit láttuk onnan.Amikor meggyőződtünk arról hol vannak az őrök és hogy az alfa elment,azonnal küldtem a jelet Isaacnek.

Nemsokára meg is jelentek az egyik monitoron,ahogy a széf felé közelednek.Egy kis radaron még láttuk is milyen messze vannak tőle.Theo odalépett a kapcsolókhoz és megkereste a riasztókat.Gyorsan lekapcsolgatta őket és visszalépett mellém.A srácok elérték a széfet és végignéztük ahogy Stine kinyitja az ajtót.Bent megtalálták Liamet és Haydent.Már mi is örülni kezdtünk,amikor megláttam hogy valami pirosan villog.Valami nem stimmel...

Felpattantam a székből és a kapcsolókhoz léptem.Theo tovább nézte a monitorokat.Látszólag minden rendben volt,de megláttam hogy mi villog.Egy mozgásérzékelő volt,amit a többiek kapcsoltak be azzal,hogy bementek a terembe.
Azonnal felkaptam a telefont és hívtam is Isaacet.De már késő volt.

Hirtelen kinyílt egy kis ajtó a falból és egy lézeres érzékelő jelent meg mögüle.Azonnal bekapcsolt és forrogni kezdett a szobában.Egy lézercsík közeledett felém,de Theo kirántott alóla.Időm sem volt megköszönni mert már fordult is vissza és hogy nehogy megtörjük,Theo a földre rántott és egyenesen a mellkasára estem.A lézer centikkel a hátam fölött siklott el,és én levegőt venni is alig mertem.Próbáltam minél lejjebb húzódni és belefúrtam az arcom Theo mellkasába.A telefont elejtettem és az csak kicsöngött,majd Isaac ijedt hangja hallatszott benne.Felpillantottam a monitorra és láttam hogy mindenhol megjelentek a lézerek.Elkiáltottam magam és reméltem hogy a telefonban is hallani lehetett a hangomat.
-Isaac vigyázzatok a lézerekkel,ne törjétek meg őket!
Kicsit feljebb emeltem a fejem hogy lássam a monitort de Theo azonnal visszarántott,mert jött a lézer újra.
Csak remélni tudtam hogy Isaac hallotta a hangomat mert belegondolni sem akartam hogy a lézerek miket aktiválhatnak.Ijedten néztem Theo szemébe és halkan kérdeztem.
-Most mit csináljunk?
-Nem tudom...-érkezett a halk válasz.
Alig mertünk levegőt venni és ha tudtunk volna eggyé váltunk volna a padlóval,mert úgy éreztem a lézer egyre lejebb ereszkedik.Épphogy nem ért el engem,de hirtelen olyan gyors lett hogy tényleg nem tudtam megmozdulni sem.Félve reméltem hogy Stineék jól vannak és hallották a figyelmeztetésemet.

💓Stine szemszöge💓

Nina hívása után ijedten indultunk el az ajtó felé de az hatalmas csattanással zárult be az orrunk előtt.Ekkor lézerek jelentek meg szerte a szobában.
-Földre!-hallatszott Liam kétségbeesett kiáltása.
Mindannyian a betonra vágódtunk és próbáltunk a leglaposabbak lenni.A lézerek centikre haladtak el fölöttünk és azt sem tudtuk,hogy mit aktiválnak.Nem tudtuk azt sem hogy Ninaék hogy vannak és azt sem hogy az alfa most megtudta-e hogy ott vagyunk.Nem mertünk megszólalni,csak lassan vettük a levegőt és vártunk.Mellettem Liam és Isaac feküdt.Corey és Hayden kicsit távolabb tőlünk.
Tehetetlenül feküdtünk a földön és vártuk a folytatást.

💓Tess szemszöge💓

A megbeszélt helyen vártuk az alfát.Mindenki feszült volt,de láttam Scotton hogy ő különösen.Mellé léptem és megszorítottam a kezét.Felnéztem rá,sugározva hogy nyugodjon meg.

Nemsokára megérkezett Alarin a falkájával.Megállt pár méterre előttünk vigyorogva és beszélni kezdett.
-Hát itt vannak a feláldozhatók!
Malia morogva állt mögöttem.
-A falkát akarod?Gyere és vedd el őket!De előbb rajtam juss keresztül!-felelte Scott és elővillantak vörös szemei.
-Jaj Scott,Scott,Scott...Ennyire hülyének néztek engem?-nevetett fel az alfa.
Mi lepetten néztünk egymásra.
-Szerintetek nem látok át rajtatok?Nem lesz gyanús nekem ez az egész?Tudom hogy a kis barátaitokat akarjátok kiszabadítani.És azt is tudom hogy a csapat fele most a bankban van.Ügyes kis terv volt,meg kell mondani.Látom mindent tudtok már az ilyesmiről.Viszont egy valamit nem tudtok,amit én viszont igen...
Itt tartott egy kis szünetet és közelebb lépett Scotthoz.
-Azt,hogy hagytam egy kis meglepetést ott a barátaitoknak.Reménykedjetek benne hogy nem akarják a lézereimet megtörni!Ha viszont esetleg mégis...
-Mit csináltál velük?-fakadt ki Malia.
-Még semmit...Vajon egy vérfarkas meddig bírja oxigén nélkül?Szerinted Malia?
Malia vicsorogva ugrott az alfa felé de Stiles visszafogta.
-Néhány percnél biztos nem tovább.Úgyhogy reménykedjetek hogy nem törik meg a lézert,vagy ott fulladnak meg oxigén hiányában a bankban...

Sziasztok démonkáim!
Itt is lenne a következő rész.Remélem hogy tetszett nektek és köszönöm hogy elolvastátok!
Találkozunk legközelebb!
PEACE OUT!💙
🐯🐺

Vérfürdő Beacon Hillsben [Teen Wolf f.f.]BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now