🐺TWENTY-FIVE🐺

783 47 0
                                    

-De...de...-tántorodtam meg és visszahuppantam az asztalra.
A homlokomra tapasztottam a kezem és becsuktam a szemem.
-Hogy történhetett ez?-kérdeztem.
Peter leült mellém.
-Szerintem te is úgy reagáltál erre mint Lydia.Nem farkas lettél mert részben immunis vagy.Belőled mást hozott ki ez az egész.
Magához húzta a könyvet és onnan magyarázott tovább.
-A könyv azt írja,hogy akkor lesz belőled hiúz,ha részben immunis vagy.Erre ugye rájöttünk. Továbbá,hasonlóan a kanimához a múltad alapján változhatsz ilyenné.Ha a múltadban sokat szenvedtél,sok rossz ért,sokszor összetűzésbe keveredtél másokkal,csalódtál valakiben vagy súlyosan megbántottak,akkor fordul ez elő.Tudod ez egyfajta ajándék a természetfelettitől.A hiúz latin neve Lynx,ami az éles látására utal.Ezért ha hiúz leszel,könnyebben meglátod másokban ha bántani akarnak,és az erőd segítségével megvédheted magad.
-Wow...-feleltem lepetten.
-Történt valami ilyesmi?
-Régen,nagyon régen.De azóta semmi,azóta egyáltalán nincsenek ilyen gondjaim...
-De az a régi dolog...nagy nyomot hagyott benned,nem igaz?
-De...-feleltem lehajtott fejjel.
-Nem tudakolódom arról ami nem rám tartozik,de ha te tudod hogy ez igaz rád,akkor meg van a megoldás miért lettél ilyen.
-Igaz...-feleltem.
-Rendben...hát akkor.Hiúz vagy-mosolyogtt Peter-Meg tudod mostmár magad védeni és még a farkasölő sem hat rád.Igazán szerencsés vagy!
Én is mosolyogtam és kiengedtem a karmom.Hiúz.Víszhangzott a fejemben.Szóval így állunk.Hát legyen,akkor mostantól egy macskaféleként fogok élni.Érdekes.Mindenesetre örültem neki,mivel a macskafélék kicsit mindigis közelebb álltak hozzám.Talán picit ez is közrejátszott.Ha Derek ezt megtudja...
Felsóhajtottam.Derek.Vajon mikor ér már vissza végre?Rettenetesen hiányzott.

2019.szeptember 15.
Reggel a Nap vakító sugarára keltem,ami egyenesen az ágyunkba sütött.Nyújtózkodtam és felvettem egy pólót.A szokásos reggeli kávémmal kiültem az ablakba és átgondoltam mi lesz ma.
Kiszabadítjuk Liaméket végre.Egy gonddal kevesebb lesz és után tervezgethetjük majd hogy győzzük le az alfát véglegesen.A hírekben újabb hullákról számoltak be,akiket az erdőben találtak meg.A rendőrök szerint ez már egy vérfürdő ami itt van.

Felöltöztem és elindultam a megbeszélt helyre.Az erdő szélén találkoztunk így viszonylag hamar odaértem.Tess és Scott már ott voltak,így azonnal elmeséltem nekik a tegnap történteket.Ők ámulva figyelték a magyarázatomat és Tess elmosolyodott.
-Tudtam hogy legbelül egy macska vagy!
Én csak nevetve bólogattam és vártuk a többieket.Kis idő múlva Theo és Nina jelentek meg és őket is beavattam.Nina mosolyogva ütögette meg a vállam és ugyanúgy vélekedett mint Tess.
Nemsokára a többiek is megérkeztek és elindultunk a bankhoz.Út közben Stiles még egyszer elmondta hogy kinek mi lesz a feladata.

Amikor odaértünk a bankhoz felosztódtunk a kis csapatokba.Én Isaac,Mason és Corey mellé léptem.Scott elküldte Theot és Ninat előre,mi pedig az épület oldalánál bújtunk el és vártuk hogy az alfa kijöjjön.Scotték elmentek a helyre ahová az alfát hívtuk.Nem kellett sokat várnunk,és Alarin a falkájával kivonult az ajtón.Elindultak Scotték után a megbeszélt helyre.Felnéztem Isaacre,aki a telefonját bámulta és várt a jelre.Kb. 5 perc múlva jött is az üzenet Stilestól.Elindultunk befelé,és jött is Nina üzenete.
"Van két őr nem messze az ajtótól és a széfet is ketten őrzik.A vezérlőben lévőket elintéztük"

Ninanak igaza volt,az első kanyar után a folyosón,két őr álldogált.Visszahúzódtunk és Isaac kezdett suttogni.
-Vadászok.Corey,intézd el őket!
Corey bólintott és azonnal láthatatlan is lett.Óvatosan kikémleltünk a fal mögül és láttuk ahogy a két vadász a földre rogy eszméleltlenül.Corey visszaváltozott és folytattuk az utunkat.Magammal vittem az íjam a biztonság kedvéért,bár úgy tűnt hogy megoldjuk nélküle is.

Nemsokára elértünk a széfig.Az ottani őröket is hatástalanítottuk,majd megálltunk a hatalmas ajtó előtt.
-Be van zárva nem tudjuk kinyitni-mondta Mason.
-Be kéne törni!-felelte Isaac.
-Túl erős,nem tudjátok ketten Stinevel betörni-felelte a fejét csóválva Corey.
Én odaléptem a zárhoz és alaposan szemügyre vettem.Elgondolkodtam majd hirtelen kieresztettem a karmomat.
A fiúk mögöttem azon veszekedtek hogy nyissuk ki a széfet,én pedig beledugtam az ujjam a lyukba és próbáltam a karmommal kinyitni a zárat.A fülem az ajtóra tapasztottam és hallgattam az apró kattanásokat.A fiúk egyre hevesebben és kétségbeesetten veszekedtek egymással.Kezdtem én is elveszteni a reményem,mikor hirtelen egy hangosabb kattanás után lassan,nyikorogva tárult fel az ajtó.Lasan felkeltem és a fiúkhoz fordultam.
-Kinyitottam!-vigyorogtam izgatottan és ők lepetten,de szintén mosolyogva léptek mellém.
Együtt kinyitottuk a hatalmas ajtót és bementünk a széfbe.

Bent ült a földön Liam és Hayden.Amikor megláttak minket felcsillant a szemük és örvendezve ugrottak a nyakunkba.Tele voltak sebekkel és látszott hogy kínozták őket míg itt voltak.

A nagy örömködésünket a telefon hangja törte meg.Nina hívott minket és mind összerezzentünk kicsit,mert tudtuk,hogy csak akkor hív ha valami baj van...

Sziasztok démonkáim!
Itt is lenne a következő rész.Remélem hogy tetszett nektek és köszönöm hogy elolvastátok!
Találkozunk legközelebb!
PEACE OUT!💙
🐺🐯

Vérfürdő Beacon Hillsben [Teen Wolf f.f.]BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now