🐺ONE🐺

2.5K 88 5
                                    

2019.szeptember 1.

Azok a tipikus szeptember elsejék.Visszamégy az iskoládba,találkozol a régi ismerősökkel és tanárokkal.Beülsz a régi osztálytermekbe és megkezded az új évedet az iskolában.

Na velünk nem ez történt.Kijártuk a nyolc általánost és eljött az idő hogy gimnazisták legyünk.Izgatott voltam,mivel a két legjobb barátnőmmel ugyanabba az iskolába és osztályba kerültünk.Tudtuk hogy nem lesz könnyű dolgunk,de szeremcsére ott leszünk egymásnak.

Kipattantam az ébresztőmre,ami a kedvenc énekesem egyik száma volt.A falamra a képe is fel volt ragasztva és amint kinyomtam az ébresztőt puszit nyomtam a képre.Tipikus nyálcsorgató tinilány.Kinyitottam a szekrényem és előszedtem a ruháim.Elég különc a stílusom,ezért a tanárok néha szóltak is,de idő közben megszokták és nem piszkáltak miatta.Viszont ez egy új suli,szóval az első nap biztosan meg fogom párszor kapni,hogy hogy a francba nézek ki.Nem foglalkozva ezzel,felvettem a fekete necc harisnyám,aztán a szakadt,fekete farmerem.Felülre a kedvenc hosszúujjumat vettem fel ami olyan volt,minta egy pólóra hálós ujjat varrtak volna.Feltettem a mindennapos sminkem,az ékszereim és felcsatoltam az övem,majd a láncaim.Kifésültem a szürkére festett hajam,végül pedig a csattos csizmám is felvettem.A hátamra vettem a táskám és lementem a konyhába.Magamhoz vettem a kajám amit anya csomagolt és felkaptam a deszkámat,amit a barátnőmtől,Ninától kaptam.Bezártam az ajtót és elindultam a suli felé.Út közben találkoztam a többiekkel.Nina szintén gördeszkával,Tess pedig görkorival érkezett.Amikor megejtettük a szokásos kis köszönési rituálénkat(ami egy saját kézfogás)folytattuk utunkat a suli felé.Nem is kell mondanom hogy nagyon izgatottak voltunk az első nap miatt.
-Gondoljatok csak bele,mennyi új arcot fogunk megismerni ott!-mondta Tess miközben a suli felé gurultunk.
-Igen...rengeteg új srácot-nevetett Nina.
-Valahogy éreztem hogy ez lesz az első dolgod az új suliban.Pasikat nézegetni-mondtam.
-Mert eddig nem ezt csinálta?Hmm?-meresztgette a szemét Tess.
Nina csak megvonta a vállát és azt felelte.
-Nem akarok szűzen meghalni 500 macskával.
-Én viszont valószínűleg így végzem-mosolyogtam rá.
-Hát az biztos hogy régóta nem volt senkid-töprengett Nina.
-És nem is lesz.A legutóbbi után biztos nem-zártam le a vitát.
-Azt majd meglátjuk...-mondta halkan Tess.

Nemsokára odaértünk az új iskolánkhoz.
Beacon Hills High School
Leültünk egy padra és megvártuk amíg Tess leveszi a koriát.Mi Ninával csak a hónunk alá csaptuk a deszkákat.Amikor Tess végzett nagy levegőt vettünk és elindultunk befelé.Az ajtó mellett egy nagy asztal volt és ott ült pár ember.Valószínűleg harmadikosok voltak,de ott ült velük még 3 másodikos is.Amikor elhaladtunk mellettük az egyik lány hirtelen felkapta a fejét és Tessre bámult.Nem értettük mi történhetett de a lány hirtelen elkapta a fejét és beszélni kezdett a többiekhez.Nem foglalkoztunk velük tovább,csak bementünk a termünkbe.

Az eslő óránk matek volt a másodikosokkal.Leültünk egy-egy asztalhoz és vártuk a becsengőt.Ekkor bejött az a három másodikos,akiket kint láttunk.Egy szőkés hajú srác egy lánnyal az oldalán és egy másik,barna bőrű srác.Mögénk telepedtek le és a szőke hirtelen leszólította Tesst.Mi Ninával azonnal odakaptuk a fejünket és Tess mellé telepdtünk.
-Hello!Ti ugye elsősök vagytok?-kérdezte a szőke.
-Ahaaa-felelte Tess de nem nagyon tudta mire vélni ezt az egészet.
-Liam vagyok,ők itt pedig Hayden és Mason-mutatta be magát és barátait Liam.
-Tess,a barátnőim Nina és Stine-válaszolt Tess és bemutatott minket is.
Kicsit beszélgettünk még velük a suliról,a lacross csapatról és mindenféléről.A srácok nagyon rendesek voltak,hamar összehaverkodtunk velük.

Amikor vége lett a sulinak,elindultunk hazafelé.Tess azonnal haza ment,mert a suli után edzése volt,így Ninával együtt mentünk haza.Viszont tettünk egy kis kitérőt a közeli erdőbe,ahova előszeretettel szoktunk kijárni.Éppen gurultunk az erdőben, beszélgettünk,amikor érdekes hangra lettem figyelmes.
-Farkas...-suttogtam és azonnal megálltam.
-Ne hülyéskedj már Stine,itt nem élnek farkasok.
-De Nina igenis élnek.Nem emlékszel a múltheti hírekre?Egy veszett farkas randalírozott Beacon Hillsben.És azóta sem fogták el.
-Akkor sem lehetne itt,a veszett farkasok nem mászkálnak fényes nappal az erdőben.
-Akkor mi a rák volt ez a hang szerinted?-kérdeztem idegesen.
-Nem tudom...talán csak egy kutya volt...
-Sokkal jobb.Megyek és megnézem-feleltem és rohanni kezdtem az erdőbe.
Nina próbált utolérni de gyorsabb voltam és hamar elhagytam őt.
Amikor már eléggé bent voltam a sűrűben,újra hallottam a hangot.Körbenéztem,próbáltam megtalálni a hang forrását de nem láttam semmit.
Hirtelen valami hatalmas,felete állat nekem csapódott és felborított.Hatalmasat koppantam a földön és kicsit megszédültem.Amikor felültem hogy körbenézzek,az állat már nem volt sehol.Ekkor éles fájdalom nyilallt bele a karomba.Amikor felhúztam a felsőm ujját,majdnem elájultam a látványtól.Egy hatalmas harapás szerű seb volt a bal karomon,ami ráadásul eléggé vérzett is.Gyorsan visszahúztam a felsőm,nyomtam pár zsepit a sebemre és visszamentem megkeresni Ninát...

Sziasztok démonkáim!
Új story,új kezdet.Most egy nagyon érdekes storyval érkeztem nektek,mivel ez életem első fanfiction-e.Aki esetleg nem ismeri a sorozatot,annak ajánlom figyelmébe.
Remélem hogy tetszik nektek eddig a story és köszönöm hogy elolvastátok!
Találkozunk legközelebb!

PEACE OUT!💙

🐺🐺

Vérfürdő Beacon Hillsben [Teen Wolf f.f.]BEFEJEZETTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin